نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
مرسی از لطفتون عزیزان
اتحادیه به معنای وحدت و همدلی هستش.
شما میتونید با انتخاب افراد و شرکتها و گروههای فعال در این حوزه به من کمک کنید . خیلی ها از این موضوع بی اطلاع هستند. و ما نمیتوانیم با این مجموعه بزرگ افراد و شرکتهای فعال تماس بگیریم. ... متاسفانه کم هم نیستند و شاید به جرات بگم بیشتر از هزار نفر به نوعی با این شغل در تماس هستند.
ما بعدا با تعیین سابقه کار (بعد از احراز صلاحیت ) این افراد و لیست گرداوری شده رو به نهاد مربوطه میفرستیم . سپس بصورت رسمی حکم فعالیت میگیریم. و ما رو به عنوان یک قانون و یک مرجع رسمی میشناسند.
سپس با هم فکری چند فرد با سابقه در این حوزه منشوری رو تدوین میکنیم و قانونی رو مینویسیم و به رای میگذاریم اعضا رای گیری می کنند و قانون فعالیت در این حوزه رو مینویسیم . ( که شامل خیلی از موارد خواهد بود .)
مسائلی تا دیروز مزاحم فعالیت این صنف بوده بیشتر در زمینه حقوقی و قانونی و دستمزد بوده از این به بعد نباید وجود داشته باشه
من میخواهم این مشکلات رو کم کنم . علت این مساله هم به رسمیت نشناختن این صنف هست .
به عنوان مثال کسی که گرافیک وب رو کار میکنه ممکنه تحصیلات عالی نداشته باشه و با ذوق و سلیقه و استعداد شخصیی خودش کار انجام بده ولی برای کسب و کار و حضور در بازار و تاسیس یک شرکت نیازمند مدرک کارشناسی هست که عملا شخص رو دچار مشکل میکنه. چرا باید یک نیروی ماهر ( و شاید برتر از یک لیسانسیه گرافیک ) با این مشکلات دست به گریبان باشه ؟

متاسفانه مشکلات زیادی تا به امروز مشاهده کردم. حتی مواردی هم مشاهده کردم که برابر یک تایپیست به طرف دستمزد پرداخت میکنند در صورتی که کسانی که طراح هستند تولید ایده میکنند و کارشون در این سیستم با تایپیست متفاوت هست !

یا مسائل بیمه و حقوق اجتماعی که متاسفانه دیده شده کارفرمایانی بودند که از پرداخت حق بیمه امتناع کردند. خوب یک طراح کار دیگری جز نقاشی بلد نیست . تا چقدر اضافه کاری ؟.. چکار باید کرد ؟

از دوستان عزیزی که در وزارت ارشاد شخصی اشنا به کار ما دارد تقاضا میکنم با ما تماس بگیرد.
ببخشید که طولانی شد
آقاي معروفي عزيز تمامي حرفاي شما درست،اما شما با يك مشاور حقوقي در اين مورد صحبت كرده ايد؟؟ بعضي از موارد هست كه فقط مربوط به صنف نيست و براي يه سري تصميمات حتما بايد ارشاد اوكي رو بده!
شما آي دي بنده رو در امضام ادد كنيد...هرگونه سوال در مورد قوانين و سد هاي روبروي شما در ارشاد وجود داره رو خدمتتون عرض كنم!