من ندیدم دلار پی پال رو بانک بخره ولی اگه بانک خصوصی باشه که انجام بده که خیلی بهتره ( بابا 20000 دلار پوله نمیتونم ریسک کنم )
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
در کل هر کی باشه ولی معتبر باشه خوبه
من ندیدم دلار پی پال رو بانک بخره ولی اگه بانک خصوصی باشه که انجام بده که خیلی بهتره ( بابا 20000 دلار پوله نمیتونم ریسک کنم )
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
در کل هر کی باشه ولی معتبر باشه خوبه
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سورس پول چيه؟؟؟
و اينكه ميتوني اين دلار رو به حساب ارزيت بريزي،من از اين كارها زياد كردم بانك سامان و ملت خوب عملكردن تو بخش حساب ارزي...
صرافي ها هم خريدار هستند ، ولي سورس پول خيلي مهمه و اينكه اين مبلغ يك جا نبايد وارد يك حساب بشه چون ميگيرنت دليلشم اينجا نميتونم بگم...
اين مبلغ رو خرد كن و كم كم به حساب هاي ارزي مختلف بريز تا بتوني راحت تبديل به ريالش كني...
با سلام،
بهترین کار این هست که با پی پال تماس بگیرید، و باهاشون مشورت کنید که پول رو برای چی میخواهید از حساب خارج کنید، و به چه حسابی میخواهید بریزید. در این صورت با شما کار خواهند کرد که بهترین راه را پیدا کنید.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)