آدرس محل شرکت رو می تونیم آدرس خونه رو بدیم؟ واسه بازدید و این حرفا میان؟
آدرس محل شرکت رو می تونیم آدرس خونه رو بدیم؟ واسه بازدید و این حرفا میان؟
نه نمیان ! من ثبت کردم و آدرس منزل رو هم دادم
ولی یه پیشنهاد بهتون میکنم !
بارها و بارها این موضوع داخل همین انجمن گفته شد ولی همه این موضوع رو به مسخره گرفتیم ( حتی خوده من )
آقا به قرآن قسم مالیات الکی نیست !
مالیات رو جدی بگیرید !
من خودم از اونایی بودم میگفتم کی داده کی گرفته !!!
ولی شرکت رو که ثبت کنید ، متوجه میشید کی میگ و کی میده !
من که رفتم شرکت رو انحلال دادم !
رفتم دارایی برای ثبت نام شرکت ، براشون جریان رو تعریف کردم ، طرف گفت ، الکی خودت رو مچل نکن ! برو انحلال بده !
گفت : کسانی هستن که فقط و فقط برای وام میان شرکت ثبت می کنن و از دارایی خبری ندارن ، بعد که ثبت شرکت تموم میشه و . . . وام هم نمیتونن بگیرن ، بعد از یه مدت یادشون میفته یه سیستم حقوقی به نامشون ثبت شده ! میان برای انحلال ، اونوقت هست که باید یه 2-3 میلیونی پیاده بشن تا انحلال انجام بشه !!!!!!
( اگر شرکت رو در اداره دارایی ثبت نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد ! ( البته بین 2-4 سال ) بعد از این ، :
1. از کشور ممنوع الخروج میشید
2. اگر چیزی به اسمتون باشه مصادره میشه
3. حقوق داشته باشید بسته میشه و . . .
از ما گفتن بود ، چون این به سره من اومد و دیدم جریان چیه ! من هم اول میگفتم دارایی الکیه و . . . .
در ضمن هرچی سیستم ثبت اسناد و املاک کشور الکی هست ( که هرکسی میتونه شرکت ثبت کنه ) در عوض سیستم دارایی 100% امنیتی !
ته و توی همه چی رو در میارن !
برای ثبت نام شرکت ، حتما باید اجاره نامه یا سند شرکت ( به همون اسم شرکت ثبت شده باشه ) و الا قبول نمی کنن !
مجوز و . . .
خلاصه کلی دنگ و فنگ داره !
من که از خیرش گذشتم و خودم رو راحت کردم و شرکت رو انحلال دادم !
{ در عوض برای کسی که مغازه داره یا یه دفتری چیزی داره خوبه ! میتونه مالیاتش رو از طریق همین شرکت بده و خلاص }
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)