-
March 25th, 2011, 01:48
عضو انجمن
پاسخ : مجوز جهت شرکت هاستینگ
داشتن شرکت باعث حقوقی شدن و رسمی شدن کار شما می شود و زمینه قرارداد خیلی شرکت های بزرگ را می توانید فراهم نمایید.
مطمئناً شرکت ها و مراکز مهم هیچ وقت از یک سرویس دهنده ای که حقوقی نیست خدمات نمی گیرند!
در مورد هاستینگ به تنهایی دقیقاً مطلع نیستم که از نظر قانونی داشتن یک محل الزامی هست یا نه . ولی خیلی از مشاغل هستند که در هر مکانی مجوز فعالیت دارند ، مثل دکترها و ... و نیازی نیست که حتماً محلی اداری برای فعالیت داشته باشید . ولی خیلی از مشاغل هم اینطور نیستند و باید حتماً محلی با جواز اداری داشته باشید تا اونجا رو پلمپ نکنند!
البته زمانی بحث قانونی پیش میاد که بخواید در سطح حرفه ای فعالیت کنید و اینکه بخواید یه ریسلر بگیرید و ماهی چندتا هاست بدید یا سرور بگیرید و وی پی اس بدید و .. کسی بهتون کاری نداره و پیشنهاد نمیشه در این سطح از فعالیت شرکتی ثبت کنید و خودتون رو درگیر مسائل حقوقی کنید ...
ما قبل از گرفتن مجوز و ثبت شرکت هم فعالیت داشتیم ، لذا برای تولید نرم افزارهامون در سطح فروشگاهی در سال 88 مجبور شدیم مجوز بگیریم تا هم بتونیم حق کپی رایت داشته باشیم و هم اینکه فعالیت حقوقی داشته باشیم و اهداف دیگرمون رو پیش بگیریم ...
جریمه های خیلی زیادی برای انتشار نرم افزار بدون مجوز قرار دادن که خطرناکه :دی ولی همانطور که گفتم برای فعالیت در سطح هاستینگ و سرور و ... در حد یکی دو نفره هیچ کسی کاری نداره و مشکلی براتون پیش نمیاد ، فقط جذب کردن مراکز و شرکت های بزرگ که از شما قرارداد کتبی برای سرویس دهی میخوان در حالت غیر حقوقی سخته ، در حالت حقوقی هم مسئولیت زیادی میاره !
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2011 01:48
# ADS
-
March 25th, 2011, 16:37
عضو انجمن
من راهنمای ثبت شرکت با مسئولیت محدود رو مطالعه کردم. احساس می کنم مراحل کارش خیلی روتین و راحت تر باشه. دوستانی که تجربه ثبت دارن روش نظر بدن
اینم لینکش:
http://www.creativity.ir/images/stor...ord/mahdod.doc
ویرایش توسط astro.alireza : March 25th, 2011 در ساعت 16:41
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2011, 17:44
ثبت شركت تا دلت بخواد انجام داديم...بستگي داره به چه صورتي بخواي ثبت كني، مسلما ثبت از طريق وكلا خيلي سريع تر و حرفه اي تر و پرهزينه تر پيش ميره ولي اگر خودت بخواي بري دنبال كارش ارزون و يكم طولاني تر انجام ميشه ، بي دردسر ترينش همون مسئوليت محدود هست
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2011, 17:49
عضو انجمن
آدرس محل شرکت رو می تونیم آدرس خونه رو بدیم؟ واسه بازدید و این حرفا میان؟
-
-
March 25th, 2011, 18:22
عضو انجمن
تا اونجایی که من میدونم برای بازدید نمیاند ؛ اما ارباب رجوع رو می خوای چه کار کنی ببری خونه ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2011, 20:11

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
آدرس محل شرکت رو می تونیم آدرس خونه رو بدیم؟ واسه بازدید و این حرفا میان؟
نه نمیان ! من ثبت کردم و آدرس منزل رو هم دادم 
ولی یه پیشنهاد بهتون میکنم !
بارها و بارها این موضوع داخل همین انجمن گفته شد ولی همه این موضوع رو به مسخره گرفتیم ( حتی خوده من )
آقا به قرآن قسم مالیات الکی نیست !
مالیات رو جدی بگیرید !
من خودم از اونایی بودم میگفتم کی داده کی گرفته !!!
ولی شرکت رو که ثبت کنید ، متوجه میشید کی میگ و کی میده !
من که رفتم شرکت رو انحلال دادم !
رفتم دارایی برای ثبت نام شرکت ، براشون جریان رو تعریف کردم ، طرف گفت ، الکی خودت رو مچل نکن ! برو انحلال بده !
گفت : کسانی هستن که فقط و فقط برای وام میان شرکت ثبت می کنن و از دارایی خبری ندارن ، بعد که ثبت شرکت تموم میشه و . . . وام هم نمیتونن بگیرن ، بعد از یه مدت یادشون میفته یه سیستم حقوقی به نامشون ثبت شده ! میان برای انحلال ، اونوقت هست که باید یه 2-3 میلیونی پیاده بشن تا انحلال انجام بشه !!!!!!
( اگر شرکت رو در اداره دارایی ثبت نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد ! ( البته بین 2-4 سال ) بعد از این ، :
1. از کشور ممنوع الخروج میشید
2. اگر چیزی به اسمتون باشه مصادره میشه
3. حقوق داشته باشید بسته میشه و . . .
از ما گفتن بود ، چون این به سره من اومد و دیدم جریان چیه ! من هم اول میگفتم دارایی الکیه و . . . .
در ضمن هرچی سیستم ثبت اسناد و املاک کشور الکی هست ( که هرکسی میتونه شرکت ثبت کنه ) در عوض سیستم دارایی 100% امنیتی !
ته و توی همه چی رو در میارن !
برای ثبت نام شرکت ، حتما باید اجاره نامه یا سند شرکت ( به همون اسم شرکت ثبت شده باشه ) و الا قبول نمی کنن !
مجوز و . . .
خلاصه کلی دنگ و فنگ داره !
من که از خیرش گذشتم و خودم رو راحت کردم و شرکت رو انحلال دادم !
{ در عوض برای کسی که مغازه داره یا یه دفتری چیزی داره خوبه ! میتونه مالیاتش رو از طریق همین شرکت بده و خلاص }
-
تعداد تشکر ها ازalisc به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2011, 21:53
==========
مرسی از توضیحات
ولییییییییییییییییییییییی یییییییییییی
کسی سیستم پرداخت آنلاین احتیاج داشته باشه که بدون ثیت شرکت نمیدند که --- درسته ؟
-
تعداد تشکر ها از hamid_net به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2011, 21:57

نوشته اصلی توسط
hamid_net
==========
مرسی از توضیحات
ولییییییییییییییییییییییی یییییییییییی
کسی سیستم پرداخت آنلاین احتیاج داشته باشه که بدون ثیت شرکت نمیدند که --- درسته ؟
بعضي از بانك ها مثل پاسارگاد به اشخاص حقيقي هم درگاه ميده! همينطور ميتونيد از زرين پال هم استفاده كنيد...
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2011, 22:25
عضو انجمن
بعضي از بانك ها مثل پاسارگاد به اشخاص حقيقي هم درگاه ميده! همينطور ميتونيد از زرين پال هم استفاده كنيد...
اگه پاسارگاد به اشخاص حقیقی درگاه بده که عالیه! زرین پال چیز خیلی خوبیه، دست آقای امیری درد نکنه. اما هم 2.5 درصد کارمزد داره هم یه خورده زیاد گیر میده.
اکانت منو به خاطر فروش 4 ، 5 تا * پی ان 45 روز توقیف کرده
-
-
March 26th, 2011, 23:00

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
اگه پاسارگاد به اشخاص حقیقی درگاه بده که عالیه! زرین پال چیز خیلی خوبیه، دست آقای امیری درد نکنه. اما هم 2.5 درصد کارمزد داره هم یه خورده زیاد گیر میده.
اکانت منو به خاطر فروش 4 ، 5 تا * پی ان 45 روز توقیف کرده

به اين صفحه مراجعه و فايل پي دي اف رو دانلود كن و بخون واسه بانك پاسارگاد.
::. Pasargad Electronic Payment co. -
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید