پلن های قبلی دیگه موجود نیست،
هیچ گونه تمایلی هم نسبت به تبلیغات در این انجمن ندارم
پلن های قبلی دیگه موجود نیست،
هیچ گونه تمایلی هم نسبت به تبلیغات در این انجمن ندارم
ویرایش توسط PersianStar : May 31st, 2009 در ساعت 04:06
سلام ! اصلا بنده هیچ توهم دشمن گرایی ندارم و فکر میکنم حرفام یه عکس العمل ساده بود نسبت به حرفهای ایشون !
cheapvps در انگلیس و در آمریکا قرار داره سرورهاش ! vps های انگلیس رو بدون هیچ مشکلی به ایرانیان میده !
البته همونطوری که بالا هم گفتم vps در آمریکا قرار داره و نباید بفهمند که از ایرانیم
محض اطلاع بیشتر و آسودگی خیالتون بگم الان vps خوده بنده روی همین Special Offer ها هست و WireSix ی هم که شما از whois در اوردید برای همین cheapvps
مطمعن شدن از این قضیه هم خیلی آسونه :
برید از قسمت ساپورت سوال بفرمایید که آیا این IP متعلق به شماست یا خیر ! به همین سادگی
کد:C:\Documents and Settings\behz4d>ping hostpersia.net Pinging hostpersia.net [66.71.247.115] with 32 bytes of data: Reply from 66.71.247.115: bytes=32 time=604ms TTL=52 Reply from 66.71.247.115: bytes=32 time=605ms TTL=52 Reply from 66.71.247.115: bytes=32 time=640ms TTL=52 Reply from 66.71.247.115: bytes=32 time=609ms TTL=52 Ping statistics for 66.71.247.115: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 604ms, Maximum = 640ms, Average = 614ms
این VPS دقیقا همون مشخصات بالایی رو که گفتم رو داره یعنی 25 گیگ فضا و ماهانه 500 گیگ پهنای باند و 512 مگابایت رم ! برای اثبات حرفم همین vps رو اگه کسی خواست با همین ip و مشخصات میدم ماهیانه 20 هزار تومان !
دیگه واسه جلب اعتماد راهی به ذهنم نمیرسه؛ باز هم اگر سوالی هست بفرمایید در خدمتم
ویرایش توسط PersianStar : January 23rd, 2009 در ساعت 12:48
دوست عزیز
طبق گفته شما من با پشتیبانی cheapvps صحبت کردم
Mohammad: do you accept iranian user for USA Server or England Server?
Rus: We aren't taking new Iranian customers currently
در مورد مشکل با ایران سوال کردم جوابشون این بود
Mohammad: do you problem with iran?در مورد کشورهای میزبانی:
Rus: We generally don't sell to Iran
Mohammad: where is your country for your service
Rus: UK
دوست عزیز !
از این بیشتر دلیله نمیبینم واسه کسی توضیح بدم !
به هر حال با این قیمتها بقیه VPS ها هم بزودی فروش میره و کسانی که میخرن متوجه میشن که از کجا گرفتند ...
در مورده کشوره میزبانی هم ...
چیکار کنم خب باور نمیکنید :eek:
براتون آرزوی موفقیت میکنم
خوشحال شدم از همنشینی با شما در این انجمن
دوست عزیز اگر من نارحتتون کردم ببخشید
من فقط عین متنی که امروز صبح با cheapvps صحبت کردم و جواب منو داد رو کپی کردم
شما خودتون گفتین من با پشتیبانی صحبت کنم! اونا هم گفتن که با ایران مشکل دارن
در مورد کشور هم خودتون مشاهده می کنید!
در مورد سخت افزار سرورها هم میشه یه بحث خوبی کرد که فکر کنم صلاح نباشه!
سلام
persian.developer عزیز از اینکه اینقدر شما در این مورد تحقیق کردین از شما متشکر هستم. چون فکر می کنم دید خوبی به دوستانی که این تاپیک را بررسی می کنند می دهد .
البته در کنار این موضوع شما بایستی توجه داشته باشید که معمولا افرادی که جواب چت های آنلاین را در دیتا سنتر ها می دهند معمولا کارمندهای قسمت فروش و یا پشتیبانی هستند و به طور مثال مدیر فروش یا مدیر دیتا سنتر جواب چت را نمی دهد و طبیعتا کارمندهایی که جواب چت را می دهند زیاد در جریان موضوع نماینده ها نیستند و معمولا در مواقعی که شما تعداد خیلی زیاد درخواست دارید و بحث تخفیف زیاد را دارید خود مدیر فروش و یا جانشین او با شما پیگیر می شود. برای همین باز هم ممکن است این دوست توانسته باشد با خرید خیلی زیاد مشکل را حل کرده باشد.
البته اگر ایشان تاییده ای از خود آن شرکت داشتند خیلی بهتر بود .
با تشکر
دوست عزیز وظیفه ما هست که اینجا تحقیق کنیم و همون طور که وقتی من خدماتم رو معرفی کردم شما سوال کردی و من هم خوشحال شدم و هر کس دیگه هم سوال می کرد باید جواب می دادم
من طبق گفته خود ایشون که گفتن این شرکت مشکلی با ایران نداره و... سوال کردم اگه ایشون می گفتن با ما مشکلی ندارن من به هیچ وجه سوال نمی کردم.
سلام
بله حق کاملا با شماست با این سوالات و تحقیق ها به کاربرانی که از این تاپیک دیدن می کنند امکان تصمیم گیری بهتر داده می شود. ( آقا اگر من در سایر تاپیک ها زیاد سوال می پرسم شرمنده هستم )
با تشکر
اینطور که به شما گفتین با ایرانیا مشکل پیدا کردن ...
در مورده اینکه مطمعن بشید این vps ها از این دو شرکتیه که معرفی کردم هم باید بگم یه راه دیگشم فهمیدن از پنل HyperVM هست
برای VPS اولی باید از اینجا لوگین کنید:
و برای VPS دومی از اینجا :کد:https://cp.vaserv.com:8887/
کد:http://cp.level3hosting.net:8888/
به هر حال رفتار شما رو هم طبیعی میبینم به خاطره قیمت های خیلی مناسب ...
در ضمن VPS اولی ( 512 مگابایت رم و 25 گیگ فضا و ماهانه 500 گیگابایت پهنای باند و رم قابل افزایش 1 گیگ و 2 IP ) رو به مدت 2 روز تست رایگان میدم ... هر کی خواست کافیه پیغام خصوصی بده ( فقط یکی مونده از این VPS؛ این VPS ماهیانه فقط 20 هزار تومان )
و اینکه الان VPS خودم هم روی level3hosting هست ...( این VPS همراه 1 گیگ رم و 150 گیگ فضا و 3 ترابایت پهنای باند و رم قابل افزایش 2 گیگ و 5 IP ؛ ماهیانه فقط 45 هزار تومان ... پنل لوگین HyperVM رو هم که بالا گفتم واسه اینکه مطمعن باشید از اینکه این VPS از این شرکت هست )
ویرایش توسط PersianStar : January 25th, 2009 در ساعت 14:59
من این چند روز خیلی سرم شلوغ بود و تمایلی هم به ادامه این بحث نداشتم!
دوست عزیز فکر نمی کنم با دادن یک کنترل پنل HyperVM بشه ثابت کرد که شما نماینده جایی هستی! و راحت میشه با یک search یا سوال کردن این مشخصات رو پیدا کرد
بطور مثال:
کد:http://vaservhelp.com/forum/showthread.php?t=7
در مورد مشکل با ایران!
شما با paypal ایران خرید کردی؟ یا...؟
به من گفتن با ایران مشکل دارن و مطمئناً شما با paypal ایران خرید نکردی حالا شما می خوای با دادن یک کنترل پنل ثابت کنی که با ایران مشکل ندارن؟! فکر نمی کنم این مدرک خوبی باشه نظر بقیه دوستان چی هست؟
(البته من هنوز منتظر جواب شما در این مورد هستم!)
به هیچ وجه،
اگر چند ماه دیگه این سرویس ها بخاطر ایرانی بودن بسته بشه چه کسی باید جواب بده؟
بازم فکر می کنید این سرویس ها ارزون هست؟ اگر با ایران مشکل داشته باشن مطمئناً خیلی گران برای مشتریان شما تموم میشه (و شاید خود شما!)
در ضمن این تناقض گویی ها نشانه چیست؟
و اینکه الان VPS خودم هم روی level3hosting هست ...( این VPS همراه 1 گیگ رم و 150 گیگ فضا و 3 ترابایت پهنای باند و رم قابل افزایش 2 گیگ و 5 IP ؛ ماهیانه فقط 45 هزار تومان ... پنل لوگین HyperVM رو هم که بالا گفتم واسه اینکه مطمعن باشید از اینکه این VPS از این شرکت هست )این VPS دقیقا همون مشخصات بالایی رو که گفتم رو داره یعنی 25 گیگ فضا و ماهانه 500 گیگ پهنای باند و 512 مگابایت رم ! برای اثبات حرفم همین vps رو اگه کسی خواست با همین ip و مشخصات میدم ماهیانه 20 هزار تومان !
ویرایش توسط persian.developer : January 28th, 2009 در ساعت 00:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)