سلام.
کاملا درسته هیچ کس جواب درست نمیده...اخرش جواب این دوستمون درست حسابی داده نشد .
خب آدم باید از یه جایی یاد بگیره دیگه... هیچ منبع آموزشی فارسی که نیست... قیمت هم که اگه آدم سود کنه مهم نیست.این جوری بهتون بگم برای vps( سرور مجازی ) یا سرور اختصاصی باید علم خوبی داشته باشین در کل از کارمنج سرور گرفته تا چیزای پیش پا افتاده . در ثانی قیمت وی پی اس و سرور اختصاصی نسبتا بالاست به خصوص اینکه برای کار هاستینگ باید حداقل یک گیگ ram به بالا داشته باشه . خوب این وسط ساپورت خوب خدمات دهی و قیمت در عین حال کیفیت لازم رو داشته باشه.
ینی شما واقعا اینطوری فکر میکنید؟ این که همش ضرره فقط یه سال باید کار کنی تا جبران بشه...در مورد سودش بهتره بهتون بگم چون الان کسان زیادی در این ضمینه فعالیت میکنن بستگی به قدرت تبلیغ شما داره ولی فکر کنم یه 3 یا 4 ماه اول مشتری نداشته باشی.
شاید منظور شما بدون تبلیغاته حالا اگه ما یه جا با بازدید بالا که به سایت و ... هم ربط داشته باشه تبلیغ کنیم حتما مشتری داریم دیگه. مگه نه؟
ممنون از پیشنهادتونپیشنهاد من گرفتن یک رسیلر خوب با امکانات بالا از یک سایت معتبر هست که اگه لااقل نتونستی کار کنی ضرر زیادی نکرده باشی.
اینهمه جا دارن با ایرانیا کار میکنن ... شما فکر نمیکنی درست نیست همکارای خودتونو و حتی خودتونو (شاید من میخواستم از شما سرویس بگیرم! ) اینطوری خراب کنید؟کته اخر پیشنهاد میکنم با شرکت های ایرانی کار نکن . از رسیلر گرفته تا سرور ( من پشت دستمو داغ کردم)