سعید جان برادر من قرار نیست که طرف روزنامه بخره که قیمتش کم باشه قیمت هاست همینه.
دردسر + خرید کردیت و واریز + هزینه وی پی ان + فحش کشیدنها و برخوردهای ناشایست + میگرن و هزار درد و مرض دیگه هم جمع بزنی خرجش والا بیشتر از 30% من نمیدونم چرا شما اینو میگی.
البته کسانی که در شهرستان هستند میتونند قیمت کمتری داشته باشند ولی دیگه نه خیلی کم باشه !! تا یه حدی میتونند کمتر قیمت بدهند چون قدرت خرید شهرستان خوب بله کمتر از تهرانه ولی اینو دیگه قبول ندارم که به همین وضعیت ادامه بدیم.
چه برای هاست چه برای طراحی و غیره. دوست دارم کوچیک و بزرگ این فروم همگی با هم هماهنگ بشوند.
در ضمن به نکته خوبی اشاره کردی کسانی که تازه کار هستند و کوچک هستند ادعا میکنند و قیمتشون رو به اندازه ما میارند. باشه مهم نیست ولی شما توجه کردی که اعتبار + سابقه در خرید بیشتر مورد ملاک هست ؟ اینجاست که دوباره مشتری مجبور میشه از ما بگیره.
ولی همونطوریک ه گفتم هاستهای ارزون هم بزارید که قدرت انتخاب رو داشته باشه هاست اروزن و بی کیفیت هم هست که باری کسانی که میخوان سایت کوچک داشته باشند مناسب باشه.
مرسی
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
اینو باید طلا بگیری بزنی سر در تمام شرکتهای خدمات وب از هاست بگیر تا دیزاین
مرسی