من که عرض کردم ایشون نه تلشو جواب میده نه جیمیلشو نه آی دیشو نه پیام خصوصیشو نه هیچ چیز دیگه سایت منم رو هواس 10 روزه:| !!!
من که عرض کردم ایشون نه تلشو جواب میده نه جیمیلشو نه آی دیشو نه پیام خصوصیشو نه هیچ چیز دیگه سایت منم رو هواس 10 روزه:| !!!
بله 100 در صد...آقا شما میتونی یه لطفی بکنی و دامنه من رو در آی آی اس ست کنین من مبلغ 5 تومنم به حسابتون میریزم واقعا ممنون میشم اگه این کارو بکنید
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
آقا شما میتونی و یه زحمتی بکشی و دامنه من رو در iis ست کنین من مبلغ 5 تومنم میریزم به حسابتون..چون ایشون 100 درصد مشکلی براشون پیش اومده اوایلش پشتیبانی خیلی خوب داشت تا دیشب که یهو غیبشون زد که احتمال صد در صد مشکلی براشون پیش اومده
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
من خودم هرچی با dns سرور تو ویندوز 2003 ور رفتم نشد که نشد متاسفانه
با دروود
ممد تایید می شود،همه انجمن را هم بگردید همه همین را می گویند:دی
کاربر مملی هم که از ایشان سروریس تهیه نموده اید از کاربران خوب هستند و اگر کمی شکیبایی بفرمایید حتمن امشب ایشان را خواهید یافت.
نیازی به هزینه کردن نداری، به راحتی میتونی راه اندازی کنی.
Start - > Control Panel -> Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components -> Application Server -> Details -> Internet Information Services (IIS) -> Next -> Finish
اینم داشته باش، به کارت میاد -> [آموزش!] حل مشکل درخواست رمز عبور در iis ...
من خودم که تو یه پست نوشتم ایشون واقعا زحمت کش بودن اما نگرانی های ماهایی که طراحی سایت میکنیم چیزای دیگس که باعث میشه کلاهمون با شما مدیران سرور بره تو هم
مهمترین نگرانی بازدید سایت هست که من شدیدا نگران بازدید سایتم هستم که به یک چهارم ده روز پیش کاهش پیدا کرده و کلی هم از کاربرای سایتم فحش خوردم چون آی دی یاهوم توی سایته
حالا اگه یکی از شما عزیزان زحمت نصب دامنه رو بکشه منم از خجالتتون در میام
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
یعنی اینجوری دامنم وصل میشه به سرور؟؟پس نیم سرور هارو نباید تعریف کرد و new robe ساخت و از اونجا دی ان اس سرور راه انداخت؟؟
من فکر میکنم شما دوست عزیزم آموزش دیگری را فرستادین یا همین جواب میده؟؟
به هر حال اگر کسی کمک کنه از خجالتش در میام
این برای کانفیگ Iis هست که بتونید لینک مستقیم بگیرید که با آی پی کار میکنه.
برای دامین/ساب دامین، باید تو پنل دامین یا هاست یه A Record با مقدار آی پی سرور اضافه کنید. یا اگه وجود داره ویرایش کنید.
ببخشید مزاحم شما هم شدم جا شم اینجا نیست ان سوالا اینم میدونم به هر حال نمیخواستم یه تاپیک برای این باز کنم اما اگه شما مدیر عزیز بفرمایید برم جای دیگه باز کنم به هر حال...
خوب من اگه دامنمو از سایت ****** گرفتم در این صورت هیچ کاری نباید توی وی پی اسم انجام بدم؟؟فقط باید به ****** بگم یه a record بسازه؟؟چون تا اونجایی که میدونم اونا نیم سرور هارو به شکل ns1.mydoamin.com و ns2.mydomain.com ست کردن و آی پی هم آی پی سرور من رو داده اند یعنی همین سرور که از آقا ممد گرفتم
فقط کافیه A Record مورد نیاز رو اضافه کنید ...
پ.ن: من مدیر نیستم که ...
اکی من فکر کردم مدیرین چون اکثر اوقات آن هستید..شرمنده
ببخشید جناب آموزشی چیزی نیست برای اینکه چجوری ای رکورد اضافه کنیم؟؟من انگلیسیم خوبه اگر انگلیسی هم باشه خوبه ...صبح گشتم و کارایی که تو آموزشای انگلیسی بودو انجام دادم اما فایده نداشتشما زجمتشو میکشید من آی پی بدم و یوزر پس در ایمیلتون؟؟از خجالتتونم در میام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)