آقا id من رو add کنید
b_pcmaster توی یاهو
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
1eng.ir عزیز با من تماس بگیرین لطفا
b_pcmaster
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
من هنوز پیدا نکردم والا همه یا نمیتونن مورد 7 رو برای من ساپورت کنن یا اینکه معلومه از این همکاری های بد در می آد که نمیخوام بگم...
بعضی ها هم مثل همین 1eng.ir هیچ راه ارتباطی ندارن که آدم اعتماد کنه هر چند توی فروم به همه سعی کرده آموزش بده که باعث جذب اعتماد میشه و سایتای خوبی رو ساپورت میکنن ایشون
بعضی ها هم که میان یه نظر میدن و معلومه یه نفر هستن که کل کارارو میکنن که اکثر اوقات یه نفر نمیتونه امکانات خوبی رو بده به همه چون وقتش کمه و اعصابش داغون
بعضی ها هم ساپورتشون آف هست
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
datagostare عزیز خودتون دیدین چندتا از سایتایی که نوشتین ما بهشون سرور دادیم حتی وجود ندارن؟؟؟
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
من هنوز دنبال یه همکار خوب هستم لطفا آفرهارو ادامه بدین..من میخوام یه کار مطئن رو شروع کنم که البته بازدید توی ماه اول ما یه چیزی در حدود 10 هزار یا بیشتر بوده و با سیستم موبل تایپ کار میکنیم که میهن دانلود و خیلی از سایتای معروف با این سیستم کار میکنن پس وقتی ما معروف شدیم شما هم معروف میشین مطمئن باشین ...تیممون 4 نفره و صد در صد کارمون جدیه..انشاالله بزودی قصد طراحیه 6 سایت جدید رو داریم که هرکدوم به سرور نیاز دارن پس فقط و فقط همکارانی که فکر میکنن همکار خوبی هستن آفر بدن..ما از نظر مالی مشکلی نداریم اصلا اما ما یه اصلی داریم که نمیخوایم الکی شروع کار بیگدار به آب بزنیم.پس شما اگر آفرهاتون پایین بالا بشه با قیمت پیشنهادی ما مشکلی نیست
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
تنهاترین و مهمترین اصل برای شروع کار با شما دوست عزیز همکاری خوبه