دوستان تو این فروم زیاد هستند که پنل نمایندگی بدند پیشنهاد من afaghhosting هست در این مورد هم قیمتشون عالیه هم directi هستند
دوستان تو این فروم زیاد هستند که پنل نمایندگی بدند پیشنهاد من afaghhosting هست در این مورد هم قیمتشون عالیه هم directi هستند
محل برای ثبت دامنه زیاد هست ولی چند مورد از آن ها مثل Yahoo و Godaddy ایران را تحریم نمودند در مورد Godaddy اصلا سایش برای ایران باز نمی شود.
اگر مایل بودید برای شما با پنلی ثبت می کنیم که اصلا ما در آن دخالتی نداشته باشیم و 100% مالکیت دست شما باشد. ( اصلا زیر مجموعه ما نباشد )
از شرکت های مختلفی میشه ثبت کرد. ما برای شما از 2-3 جا می توانیم. اگر مایل بودید با ما تماس بگیرید.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
میهن نیک عالی بود ولی حیف که هزینه دامنه هاش کلا رفت بالا ! برای بنده که نماینده هستم و خیلی خرید کرده ام هر دامنه تقریبا 12000 تومان تمام می شود.
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
درضمن برای اینکه خیالتان راحت شود مستقیم از شرکت های خارجی خریداری شده و تحویل می گردد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)