می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بابا تا باشه از اینجور توقیفا و نامه ها . چرا بری منت اینارو بکشی که فردا پس فردا یقتو بچسبن بگن تعهد دادی و عمل نکردی بفرما آب خنگ تگری . اسم دامینت رو عوض کن و به کارت ادامه بده تونستی بدترش بکن . کم نیار .
تا پاک نکنی ولت نمی کنن ما هم اومدیم بخش بستیم تا در آینده که اوضاع بهتر شد دوباره برگردونیم. گیر دادن که نه شما یکاری کردی که از دید ما مخفی بشه باید بنویسه حذف! حالا چون زبانشو خودم فارسی کردم وقتی تاپیکی حذف میشه مینویسه که چنین تاپیکی وجود ندارد.
حالا تاپیکارو پاک کرده بودیم یارو گیر داده بود باید بنویسه حذف شده است!!! ماهم رفتیم زبان ویرایش کردیم نوشتیم تاپیک حذف شده تا دلشون خنک بشه
امروز باز ایمیل دادن که تاپیک آکورد گیتار باید پاک بشه!
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
تا آخر هفته ؟
طنز سال ! :دی
ما اون فرم رو پر کرده بودیم.
سایت هم پاستویزه ! سر یه پست که والپیپر های ولنتاین بود گفتم اصل قضیه ولنتاین مشکل داره، یه ایمیل تذکر داده بودن، 2 روز دیر جواب دادیم ! فیلی شدیم ! :دی
بعد رفتیم تعهد دادیم و کلی دوندگی کردیم و علاوه بر اون پست، کلی تاپیک هم از انجمن حذف کردیم بعد 20 روز رفع فیلی شدیم با کلی سلام و صلوات :دی
فقط تماس گرفتن با بخش فیلی ها سخت تر از مسابقه ی تلفنی هست :دی
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
دقیقا کاری که ما کردیم !
گیر داده بود که باید Not Found بزنه ! گفتم بابا این ویبولیتن هست Not Found نداره ! میگفت من نمیدونم برید یه کاری کنید صفحه سفید بیاد !
با هزارتا ویرایش و بدبختی یه خاکی تو سرمون کردیم :دی
اختیار دارید راحت ترین جایی که تماس گرفتم همینجاست :Dفقط تماس گرفتن با بخش فیلی ها سخت تر از مسابقه ی تلفنی هست :دی
به این جمله توی ایمیل های تذکر توجه کردید ؟
ساعت 21 ایمیل تذکر امد من ساعت 21:30 گزارش رفع موارد خواسته شده را فرستادم ! جالبه که همان موقع گفتم زنگ میزنم شبه کسی نیست ! زنگ زدم بودنشماره تماس (همه روزه از 9 صبح تا 12 شب
ایمیلشان مشکل داشت برگشت میخورد ... فردا دوباره راحت زنگ زدم گفتم ایمیلتان مشکل داره آدرس سایت را پرسید گفت مشکلی نیست.
حدود 45 روز پیش هم انجمن ما را ***** کردن ، با کلی بدبختی اومدیم دومین دات کام که فیل شده بود را انداختیم رو آی آر و لینک های گوگل را عوض کردیم و .. خلاصه سئوی سایت نابود شد .
تا اینکه دو روز پیش زدن IR را هم ***** کردن ، حالا نمی دونم بیفتم دنبال کارهای ثبت یا دوباره دومین عوض کنیم ؟!!! البته روی سرورهای ایرانیم و کسی مستقیم بیاد مشکلی نداره ولی گوگل تعطیله ؟!!!
اینم افت سایت بعد از ***** شدن
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
به نظر شما چی کار کنم ، خیلی دوندگی داره ؟ به دردسرش می ارزه ؟
منم تو فرومم کلی چیز داشتم همه رو گفتن بر دارم
یک عکس بود به نام " وکتور ولنتاین " بهم ایمیل زدن بر اساس قانون 121 ( فکر کنم 121 بود ) شما باید اینو پاک کنید رفتم خوندم قانونشو نوشته هرگونه فروش مشروبات الکلی و...( وکتور = مشروب !!!! )
در کل تو سایتم یک بخش ورزشی مونده با بخش نرم افزار بقیه پاک شد ! (حتی به بیوگرافی هم گیر دادن !! )
به یاد من باش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)