پاسخ : فرم رفع توقیف سایت توسط سایت سامان دهی
				می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
				تا پاک نکنی ولت نمی کنن ما هم اومدیم بخش بستیم تا در آینده که اوضاع بهتر شد دوباره برگردونیم. گیر دادن که نه شما یکاری کردی که از دید ما مخفی بشه باید بنویسه حذف! حالا چون زبانشو خودم فارسی کردم وقتی تاپیکی حذف میشه مینویسه که چنین تاپیکی وجود ندارد.
حالا تاپیکارو پاک کرده بودیم یارو گیر داده بود باید بنویسه حذف شده است!!! ماهم رفتیم زبان ویرایش کردیم نوشتیم تاپیک حذف شده تا دلشون خنک بشه
امروز باز ایمیل دادن که تاپیک آکورد گیتار باید پاک بشه!
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir

اینا با بد کسی در افتادن صبر کن یواش یواش هنوز حاجی رو نشناختید من یه تاپیک هم پاک نمیکنم!
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
عین مرد برو دنبالش نترس مگه چی کارت میکن زنای محسنه نکردی که!
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
انجمن ما هم به خدا ورزشیه!
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
دلتا بچه های بالا رو باید دور زد بزار قبل عید از توقیف میکشمش بیرون بدون اینکه چیزی پاک کنم اگر تاپیک پاک حاج امیر نیستم
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
ثبت کن
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
برا ایمیل خوب حق دارن بعضی ها متن های محرک توی ایمیل هاشون میزارن!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

آفرین به این شجاعت.. من هم شجاعت تو رو داشتم.. روزانه زنگ میزدم میگفتند این مورد داره.. دوباره پاک میکردم زنگ میزدم میگفتن آن مورد داره.. سرت رو درد نیارم 50000 هزار صفحه انجمنم رو پاک کردم!! گوگل 30 روز ارور میداد سایتم رو و از این حرفا... آخرش که دیگه دیدند سایت بنده چیزی نداره گفتند آی پی خصوصی جرم میباشد تا پرونده سازی نکردیم برات برش دار! دوباره برگشتیم رو آی پی اشتراکی و بعد 20 روز به امید خدا بچه های دوست داشتنی بالا ارشادمون کردند و الان سایت باز هست و خدا رو شاکریم و همینجا تشکر ویژه میکنم ازشون و یک عمر مدیونشونم و خلاصه دمشون گرم خیلی خوبند دیگه..
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
مرگ بر آمریکا.... مرگ بر اسراییل..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)