نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 130

موضوع: انجام پرداخت های شما PayPal, CreditCard

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید مهر آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : انجام پرداخت های شما PayPal, CreditCard

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    چه جالب به من پی ام دادن بیام جوابگو باشم

1. چه جالب هست که یهو چند تا یوزر که همه پست ها زیر 30 40 هست شروع کردن به ... اگر مشکلی هست میتونید تاپیک بزنید با مدرک انتقاد کنید فکر نکنم این تاپیک جای مناسبی برای درخواست بن شدن امیر باشه
    2.پسر خوب تو که اطلاع نداری سکوت کنی بهتر هست کسی نمیگه لالی ویزای مالزی کجا بود بفهمی کدوم کشور هست پشمت میریزه
    3. من امیر رو تایید کردم و میکنم تا چند روز آینده هم قول داده مشکل رو حل کنه ...

پ.ن : این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرنا ...

در ضمن بعضی از دوستانی که تهمت زدن هم فکر کنم باید یه اخطاری چیزی بهشون داده بشه ...من خودمو به چند دلار نمیفروشم عزیز نیازی هم به این پولا ندارم

1oveless کی هستی ؟:دی

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

الان هم پیگیری کردم گفت اونایی که پول ریختن به hajiha_tan90[at]hotmail[dot]com ایمیل بزنن مشکل تا 2 3 روز دیگه حل میشه

دوست عزیز، شما که ایشون رو تایید کردید. بهتره کمی منطقی تر جواب بدید. بنده برای ایشون 96000 تومان واریز کردم. حداقل 10 تا ایمیل براشون فرستادم. ایشون از وقتی که پول رو گرفتن نه جواب ایمیل میدن. نه اینجا کامنتی میزارن. نه توی facebok جواب میدن نه یاهو. در حالی که آنلاین هستند و پست های بی مورد دیگه ای توی Facebook فرستادن.
    تا الان 100000 هزار تومان بابت سرور به من ضرر زدن چون مجبور شدم برای اینکه اطلاعاتم نابود نشه سروری که روزی 30 بار هنگ میکنه و باید ریست بشه رو تمدید کنم.
    آفر ویژه ای رو هم که بعد از یه هفته صحبت به زور گرفته بودم و ماهانه حداقل باعث میشد 50 هزار تومان به نفعم باشه به خاطر ایشون از دست دادم.

پول رو هم که گرفتن و جواب هیشکی رو نمیدن.

چه انتظاری دارید شما اونوقت؟ چجوری ایشون رو تایید کردید ؟ افرادی مثل ما روی اعتماد به حرف شما اومدیم این پول رو واریز کریدم.
    این امیر آقا مگه خودشون زبون ندارن؟ اگه مشکلی واسش پیش اومده بیاد 2 کلمه تایپ کنه بگه فلان اتفاق افتاده . ملت که مسخره شما نیستن . کسی اینجا تهمت نزده. این آقا خودش باعث شده همه اینطوری راجع بهش قضاوت کنن که البته حرفشون کاملاً هم منطقیه و کاربرانی که بی مورد میان اینجور افرادی رو تایید میکنن هم باید بن بشن.
    ویرایش توسط مهر : February 28th, 2011 در ساعت 03:21

2. تعداد تشکر ها ازمهر به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)