یکمی نسبت به قبل کندتر شده - البته مربوط به آی اس پیه به نظرم و فکر کنم یکمی از این محدوده زمانی بگذریم مشکل حل میشه
یکمی نسبت به قبل کندتر شده - البته مربوط به آی اس پیه به نظرم و فکر کنم یکمی از این محدوده زمانی بگذریم مشکل حل میشه
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
سلام دوستان من aol دارم و ديگه كار نمي كنه
بايد چي كار كنم كسي را راهي مي دونه؟ دوستان لطفا كمك كنند
بله ، منم مشکل دارم ، خیلی سخت باز میشه
به سختی باز میشه! ولی شبا خوب میشه
---------- Post added at 05:59 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
آزیتا بابا با اینکه بحث خر در چمنی زدی ولی جوابت رو میدمفعلا همه چی قطعه شبا خوب کار میکنه aolهم جزو همینا هست پس بسوز و بساز خدا چرا باید TLS رو غیر فعال کنن؟
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
برای من که سرعت لود خوبه
بعضی مواقع بد باز میشه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
کار کرد...آقا کار کرد...رفت تو فعلا تا ببینیم بعدا چی میشه....جمال محمدی تلفن :دی
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)