نقل قول نوشته اصلی توسط Mahmood-Sat نمایش پست ها
دوست عزیز همه که به اسم ایران سرور نمیگیرن معلومه اگه نوین وی پس اس همه با واسطه و به اسم کشور های دیگه سرورو میگرفت اینجوری نبود
[بیایید به نام ایران افتخار کنیم نه به خاطر ترس بگوییم ما ایرانی نیستسیم]

دوست عزیز موضوع را 30یا 30 نکنید لطفا.
اینجا همه در کار فروش این گونه سرویس ها هستند.بحث کوتاهی و ک... از سمت فروشنده با بحث تحریم کاملا جداست.اگر علاقه دارید از این موضوع کاملا مطلع شوید از صفحه 28 همین تاپیک را به دقت مطالعه کنید !

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
سرویس شما به خاطر توهین هایی که کرده اید بسته شده که در این پستتون هم مشهود هستش.
اگه فکر می کنید حقتون می تونید با پست زد ندر این تاپیک بگیرید ، ادامه بدید هیچ ضرری به ما نمیرسه شاید بعدا با عذر خواهی سرویستون رو بر میگردوندم ولی الا من فقط سرویستون رو کاملا حذف میکنم و به نفر بعدی واگذار میکنم چون ظرفیت سرویس ها ما تکمیل هستش و نیاز به جای خالی داریم
ما ظرفیت سرورهامون 100% تکمیل شده طوری که اعلام کردیم سفارش جدید تا سرور جدید بیاد قبول نمیکنیم

شما ادامه بدید .
ما کمتر به انجمن سر میزنیم به خاطر سفارشاتی که داریم
بیکار نیستیم مسول بی مسولیتی شما باشیم که ایمی تحریمات رو چک نکرده اید.
باشه شما که راست میگی.
از هر ترفندی که از نوزادی تا الان یاد گرفتیتد دریغ نمیکنید!!
مثلا الان با این پست می خواستید اینطور القا کنید به بقیه که شما سرتون خیلی شلوغ هست و روزانه یک میلیون مشتری دارید؟؟؟؟
مثلا با این پست خواستید این دوستمون را به جرم ارسال یک پست به عنوان درس عبرتی برای بقیه معرفی کنید تا کسی اینجا یک کلمه از کلاهبرداری و باج خواهی 20 تا 300 دلاری شما حرفی بازگو نکنه؟؟؟؟
با عقل کدام انسان عاقلی اینجا منطبق هست این موضوع؟؟
شما قبل از ماجرا ها سرتون انقدر شلوغ نبود که سرویس جدید نپذیرید. الان که این تعداد شاکی وجود داره و کلاه همه برداشته شده و تا حدودی همه خبر دار شده اند اتقدر مشتری های شما زیاد شده که وقت هیچ کاری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرف هم مثل همان حرف اسپت که به همه گفته بودید >>>> همکار ما به صورت دستی حتی به شخص شما ایمیل داده و اطلاع داده به شما وقتی که پاسخ ندادید

این حرف را در تیکت برای من گفتید باور کرده بودم .بعد در پست های این انجمن مشاهده کردم هر کس اعتراض کرده که ایمیلی دریافت نشده دقیقا این متن را در تیکت برای همه کپی کرده اید.
حالا که بعضی دروغ ها در پست های این انجمن در حال مشخص شدن هست یه مقدار باعث ناراحتی شده ؟؟