صفحه 34 از 40 نخستنخست ... 24303132333435363738 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

55 فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

سلام
    شرکت نوین وی پی اس مفتخر است که با خدماتی جدید در خدمت شما مشترکین عزیز باشد
    تمامی سرور های ما واقع در نیویورک ، امریکا در دیتاسنتر اتلانتیک مترو قرار دارد

سرویس هادر صورت وجود شرایط دارای اکانت تست میباشند به این ترتیب که مشترک میتواند قبل از خرید سرویس مورد نظر رو تست کرده و در صورتی که از کیفیت و سرعت راضی بودند اقدام به سفارش سرویس نمایند تا در انتخابشونم انتخاب درستی داشته باشند برای درخواست تست به ادرس sales@novinvps.com ارسال کنید
    افر های انتخابی ما به شرح زیر میباشند در صورتی که سرویس مد نظر دارید خارج از افر دارید و
    درخواست سرویس سفارشی رو دارید از طریق sales@novinvps.com مارو مطلع نمایید

سامانه پشتیبانی اس ام اسی: 30001245123456

1- سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشد
    2- پشتیبانی بالا
    3- پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
    4- آموزش تصویری نصب و راه انداز اکانتینگ داده می شود
    5 - قرارداد با درگاه بانک ملت
    6 - سیستم اس ام اس ( اراسال اس ام اس سه روز قبل از سررسید)

تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، ویروس مجاز نیست

افر ها به شرح زیر میباشند
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

رم: 256
    هارد: 50 گیگ
    سی پی یو: 2 هسته corei7
    پهنای باند: 400 گیگ
    پورت: یک گیگابیت
    پنل: ریبوت رایگان

قیمت: 12000 تومان
    سفارش

رم: 512
    هارد: 100 گیگ
    سی پی یو: 4 هسته corei7
    پهنای باند:600 گیگ
    قیمت: 17000 تومان
    سفارش
    رم: 1 گیگ
    هارد: 150 گیگ
    سی پی یو: 6 هسته corei7
    پهنای باند: 800 گیگ
    قیمت: 33000 تومان
    سفارش

ایمیل پشتیبانی : support@novinvps.com
    ایمیل فروش : sales@novinvps.com
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    قیمت پهنای باند اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
    100 گیگ اضافه تر 2500 تومان
    200 گیگ اضافه تر 4500 تومان
    400 گیگ اضافه تر 8000 تومان
    500 گیگ اضافه تر 9000 تومان
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    قیمت هارد اضافه را به صورت زیر محاصبه کردیم
    25 گیگ اضافه تر 3000 تومان
    50 گیگ اضافه تر 5000 تومان
    100 گیگ اضافه تر 8000 تومان
    200 گیگ اضافه تر 14000 تومان
    400 گیگ اضافه تر 26000 تومان
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
    سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
    دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
    09XXXXXXXXX
    مثال :
    09123456789

گزینه های زیر صحیح نیست :
    +989123456789
    00989123456789
    9123456789

در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
    بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
    بعد از پرداخت از طریق بانک ملت ، ارسال سفارش جدید نیز اس ام اس خواهد شد .

ویرایش توسط novinvps.com : January 21st, 2011 در ساعت 12:52 دلیل: قیمت هارد بیشتر به پست اضافه شد.

2. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

3. # ADS

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

Post پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
    به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
    حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...
    از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
    بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
    اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
    شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
    فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
    ویرایش توسط Ramin : February 18th, 2011 در ساعت 22:52

5. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

من هم تا فردا حواب درستی ندهند پیگیر شکایت میشم که یاد بگیرن نخوان اینطوری کلاه برداری کنند.

7. تعداد تشکر ها از jangbogo به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
    به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
    حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...
    از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
    بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
    اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
    شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
    فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
    با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ی با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fox_young نمایش پست ها
    با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ����ی� � ������ با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها
    از حضور دوستان عذر خواهی میکنم بنده اما باید چند نکته را به عرض شما برسانم.

اول: اینکه اطمینان داشته باشید که هیچ کس نمیداند شما از همان طرف هستید تنها با تغییر هویت اقدام به ارئه صحبت ها شرکت نوین میکنید
    دوم :اینکه اگر از جنبه مثبت نگاه کنیم بر فرض شما از طرف این شرکت نیستید .به گفته خودتان سرویس جایگزین دریافت کرده اید و راضی هستید پس دلیلی بنده نمیبینم که به من شما پاسخ بدهید چرا که وکیل وصی این شرکت نیستید و .... /اگر به قول خودتان طزف حق هستید و دوست دارید حمایت کنید فقط در شرایطی که مسولین این شرکت در مقابل شاکی ها سکوت کرده اند و با خیر کردن وی پی اس قصد آرام کردن اوضاع را دارند باز هم شما وظیفه ای برای پاسخگویی ندارید چرا که صاحبان اصلی سکوت کرده اند و شما نقش زبان کسی را بازی نمکیند.هر کس احتمالا نحوه دفاع از خودش را کاملا اطلاع داره.
    سوم: اینکه اگر کسی تند میره یا آروم باز هم باید خدمت شما عرض کنم که ..... به همان دلایل بالا
    چهارم : به قول شما موضوع در فضای دوستانه و یا باز هم به قول شما ایمیل و تیکت به هیچ عنوان حل نشد (به دلیل سماجت شرکت محترم و پافشاری بر عدم وجود کوتاهی و اشتباه از سمت این شرکت محترم و....)
    پنجم:دوست عزیز خداقل میتونم با اطمینان به شما عرض کنم برای شخص بنده به هیچ عنوان این مبالغ ناچیز ارزشی ندارد که به خاطر این مبالغ دست به هر کاری اعم از دروغ ، کلاهبرداری و .... بزنم تنها هدف از این صحبت ها دریافت به قوول شما خسارت نیست بلکه هدف توجیه این موضوع به دوستان هستش که حق گرفتنی هست هر کاری نتیجه ای داره.بازی کردن با آبروی دیگران نتیجه ای دارد .به مسخره گرفتن دیگران نتیجه ای دارد .. فرض کردن دیگران نتیجه دارد و.....
    شما که از قوانین صحبت کردید به خدمتون عارض هستم که بنده دلیل شرایط کاری و شغل و ... با این مکان ها ممکنه ممکنه زیاد سر و کار داشته باشم .و اگر قرار بر کاری باشه مطمئن باشید تمام جوانب در نظر گرفته خواهد شد
    در پایان از نیت شما که همان راهنمایی می باشد کمال تشکر را دارم

10. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

به قول بچه ها تاپیک رفت تو باقالیا مدیران محترم لطفا تاپیک و لاک کنن !
    به نظر بنده هم مشکل خصوصی حل بشه بهتر و زودتر نتیجه میده.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

اطلاعیه شرکت نوین وی پی اس ( novinvps)
    با سلام خدمت تمام دوستان چه اونایی که شاکی هستن و چه اونایی که طرفدار ما
    خوب میبینم که در غیبت کوتاه ما دار و دهل به دست گرفتین و هی دارین میکوبید
    که آقا اینا کلاه بردارن و آقا اینا ***ن آقا اینا فلانن واقعا شرم داره که از چنین ادبیات رقیقی
    استفاده میکنید و بعدا ابراز میکنید که ما روش برخورد با مشتری رو بلد نیستیم و احراز میدارن
    برای بالا بردن سطح ادبیاتت برو چند تا کتاب و چند تا مقاله بخون همه اینا رو هم شنیدیم و هم دیدم
    دم نزدم تا ببینم شما به کجا میرسید توی تاپیک هیچی نگفتم تا ببینم واقعا چی به چی هست
    هر کی محترمانه ایمیل زد محترمانه جوابش رو دادم هر کی هم بد و بیراه بارم کرد تا حد تحمل چیزی بهش
    نگفتم ولی هر چیزی هم حدی داره آقا تمام حرفهایی که در مورد فرستادن ایمیل شده با تمام صداقت باید عرض
    کنم دقیقا ددرسته قسم جایز نیست ولی به همونی که میپرستید جز حقیقت چیزی بیان نشده به قول دوستمون که
    میگه اگه نگاه کنید تعداد معترضین رو میفهمی که تعدادشون زیاد هم نیست شاید به 10 نفر هم نرسن , حالا هم بشن 10 نفر
    منظور اینه که روی یه سرور 30 نفر به بالا اکانت دارن که همه ی اونا با موفق به گرفتن بکاپ یا انتقال دادن اطلاعت خودشون شدن
    فی الحال دوستانی که میگین وظیفه شما بوده که از سرویسهای ما بکاپ بگیرید باید عرض کنم جایی گفته نشده که ما به خاطر 12000
    تومان یا حالا همون پلن بالا 33000 تومانی بریم بکاپ مشتریها رو هم بگیریم مگر در شرایطی که خود مشتری درخواست چنین امری رو کرده
    بوده انجام گرفته و تنها راهی که ما تونستیم با دیتا سنتر به تفاهم برسیم این بود که اونایی که بکاپ اطلاعاتشون رو ندارن باید برای گرفتن اطلاعات
    این مبلغ هایی که همه دوستان زحمت کشیدن و با نوای غم سر داده اند باید پرداخت بشه حالا اگه دیگران اطلاعاتشون رو نمیخوان همون یک نفری که میخواد
    می بایست کل مبلغ رو برای باز شدن دوباره سرور به مدت محدود برای برگشت اطلاعات بدن اگر همه ی کاربرای که نتونستن اطلاعات خودشون رو انتقال بدن یا
    بکاپ بگیرن با هم به تفاهم برسن با گذاشتن مبلغ های خودشون کنار همدیگه که باید ببیند چه مقدار میشه و دادن اون به دیتا سنتر تا اطلاعات برگشت داده
    بشه

در آخر باید عرض کنم تمامی دوستانی که هنوز موفق به دریافت سرویس جایگزین نشده اند به بخش پشتیبانی ایمیل بزنند و با تحمل بیشتری منتظر بمانند تا
    سرویس جایگزین بهشون تحویل داده بشه اگر هم جواب ایمیل داده نشد جای نگرانی نیست چون من تا ظهر نیستم تا شب یا نهایتا تا فردا به همه اونایی که نتونستن سرویس جایگزین تحویل بگیرن سرویس داده خواهد شد و همچنین باید به رامین عرض کنم که داداش مرده رو از مرگ نترسون
    و از دوستای که به حمایت ما برخاستند کمال تشکر ازشون دارم از جمله آقای
    elshan و fox و دیگر دوستان عزیز

حالا ازتون خداحافظی میکنم و امیدوارم که برای رفع مشکل به جای اینکه اینجا جار و جنجال راه بندازید
    به بخش پشتیبانی ایمیل کنید و باز هم تکرار میکنم در صورت بروز این مسله که بخواهید اینجا دوباره تاپیک بزنید باید بگم واقعا معذور میشوم از دادن هر گونه ساپورت به این عزیز و همچنین دادن سرویس جایگزین, من در خدمت تمام دوستان هستم

ما هستیم و خواهیم بود

13. تعداد تشکر ها از ahmad_novinvps به دلیل پست مفید

عضو جدید ArashMiniStar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
    هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
    من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
    حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ArashMiniStar نمایش پست ها
    من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
    حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!

دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .

این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید

در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
    تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
    الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش
    در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست

عضو جدید ArashMiniStar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .

این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید

در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
    تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
    الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش
    در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست
    من نمیدونم شما خودتونو چی فرض کردید!
    بنده چند وقت پیش با این سایت آشنا شدم و در آن ثبت نام کردم.بخش فروش وی پی اس را که دیدم کنجکاو شدم تا ببینم چطوریاست.که با این تاپیک و نوین وی پی اس آشنا شدم.
    من خودم سرویس 256 دارم و اگرهم دقت کرده باشید در پست های قبلیم مشکلم را مطرح کردم
    (در مورد قعطی وی پی اس و ایمیل های نرسیده!)
    چطوره من هم شکایت کردم؟؟؟ پس بهتره زیاد خودتونو زرنگ فرض نکنید.برای من هم تمام این مشکلات پیش اومده و الان هم بهم وی پی اس جایگزین داده شده که ویندوزش خراب بود.آقای عباس زاده هم قول دادند امروز ویندوزم را تعویض کنند.
    شما آدما قصدتون خراب کردن فروشنده هست نه بیان کردن واقعیات! شما 100 درصد حق دارید بابت از بین رفتن اطلاعات و مدتی که وی پی اس نداشتید شاکی باشید ولی حق ندارید که فروشنده را بیخودی به کلاه برداری متهم کنید.حتی 2 روز هم صبر نکردید و اینقدر تند رفتید.
    در ضمن اگه حق با شماست میشه بفرمایید چرا در مورد شماره دروغ گفتید؟

و اما در مورد اکانت :
    اگر شما می فرمایید اکانت من ساخت فروشنده هست متن زیر را مشاهده فرمایید :
    فروم پی سی ورلد (مخصوصا) : ArashMiniStar
    یوزر فروم های دیگر مثل پرشین تولز و خیلی های دیگر هم ArashMiniStar هست.
    ایمیل : ArashMiniStar@Gmail.com
    مسنجر : ArashMiniStar2@Yahoo.com و ArashMiniStar@Yahoo.com
    بازم بگم؟ یا توجیه می فرمایید که خیلی در کلاه برداری حرفه ای هستم!!!
    ویرایش توسط ArashMiniStar : February 19th, 2011 در ساعت 11:08

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

با سلامی دوبار خدمت دوستان
    خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
    الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
    دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
    عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
    تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
    send email 2.jpg

این یکی که مرحله ی اول از طریق سایت ارسال شده

send email 1.jpg

خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
    روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
    جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
    فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
    دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
    اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید

با تشکر از همه فعلا

18. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

صفحه 34 از 40 نخستنخست ... 24303132333435363738 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)