نقل قول نوشته اصلی توسط joomla نمایش پست ها
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
سوما :به خاطر چی مگر من حق فروش سرویس خودم را ندارم ؟؟؟؟؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
چهارما : بعدا من با چندین ip کانکت میشوم که این هم طبیعی است
واقعا زشته که آدم برای 12000 تومان انقدر خودشو پایین بیاره
واقعا متاسفم
همینطوری که در این تاپیک شرکت میکنید ما سرویس امریکا به شما ارئه دادیم در هر صورت مثل خیلی های دیگه می تونستید درخواست بزنید که سرویس شمارو به اروپا منتقل کنند برای ما هم خیلی بهتر بود چون دسترسیمون به سرور اروپایی خیلی سریعتر هستش
شما هیچ وقت نمی تونید با این کارهاتون هیچ تداخلی در کار ما ایجاد کنید ، تنها مشتری ما نیستید اخریشم نیستید ، می تونید از جای دیگه تهیه کنید من سرویستون در صورت ادامه این روند میگم مسدود کنن
خیلی زیبا بود که تو تیکت مشکلتونو حل می کردید اقای عباس زاده ادم شریفی هستند برای خیلی ها هم ثابت شده و مطئنان مشکلتون رو برطرف می کردند کسانی که کارهای مشترکین مثل شمارو انجام میدن نصاب های ویندوزیه ستند مثل خودتون ! از توی همین انجمن ها انتخاب شدند شما با 12000 تومان هم خدا میخواید هم خرما؟ بستگی به نوع برخورد شخص نصاب ویندوز میتونه براش وی چی ان راه اندازی کنه این دیگه به خودش مربوطه چون اون فقط پول نصب ویندوز رو از ما میگیره الا خیلی ها این مشلات اینچنین داشنتد به سادگی حل شد ! و خیلی ها هم در حال حل شدن هستش ولی با این کارتون بهتره خودتون مشکلتون رو حل کنید و مراقب باشید سرویستون واگذار نشه به شخص دیگری.

لازم به ذکر هستش ، در صورت ادامه این روند در طی دقایق اینده سرویس شما مسدود خواهد شد.