اگر هیچ راهی نداره:
آیا می تونم از کد آسان پرداخت برای چند محصول استفاده کنم؟ یعنی برای هر محصول یه کد درست کنم و بعد از طریق کنترل پنل زرین پال سفارش ها رو بررسی کنم؟
اگر هیچ راهی نداره:
آیا می تونم از کد آسان پرداخت برای چند محصول استفاده کنم؟ یعنی برای هر محصول یه کد درست کنم و بعد از طریق کنترل پنل زرین پال سفارش ها رو بررسی کنم؟
سلام.
ممنون از سرویس و نرم افزار خوبتون
من میخوام پین کد بفروشم.
آیا اسکریپت شما پین کد ها رو کد میکنه؟
کجا ذخیره میکنه؟
برای اضافه کردن هر پین کد باید محصول جدید اضافه کنم یا میتونم تمامی پین ها رو تحت عنوان یک محصول اضافه کنم؟
یعنی
فیلد اضافه کردن پین کد به صورت هر خط یک پین کد هستش یا کلاً اون فیلد برای یک پین کد هستش
(من 1000 تا پین میخوام بفروشم)
راستی بستن قرارداد چند روز طول میکشه؟؟
الان که به نظر مياد اسکريپتتون کامل هم نصب نشده.
debug رو طبق روش توضيح داده شده در صفحه اول سايت فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
1. nusoap هستش ولی سامانه ساده پرداز فقط با soap نصب شده. نميدونم soap چه مشکلی بوجود مياره. اما ما اين سامانه رو فقط با soap منتشر کرديم.
2. اگر ميخواين از درگاه پرداخت استفاده کنيد يا بديد کسی براتون سامانه رو به Nusoap تبديل کنه (يکی رو پيدا کنيد با هزينه اينکار رو انجام بده.) يا از ماژول های ما که به صورت nusoap هم منتشر شده استفاده کنيد يا هاست خودتون رو عوض کنيد.
ميتونيد ولی آسان پرداز به شما تاييد تراکنش نميده. يعنی اينکه مشتری بعد از واريز بايد حتما شماره تراکنش رو بهتون بده تا چک کنيد.
آسان پرداز برای فروش توصيه نميشه و بيشتر به درد donate کردن ميخوره.
خواهش ميکنم!
پين کد ها کد ميشن ولی کد شدنش قابل بازگشت هستش. هيچ نرم افزار فروش کارت شارژی نميتونه مثلا پين ها رو md5 کد کنه که غير قابل بازگشت هستش. چون فراره خودش ازش استفاده کنه بنابراين بايد قابل بازگشت باشه.
پين ها در ديتابيس mysql ذخيره ميشن.
شما ميتونيد تو فيلد پين کد هر چيزی بريزيد يا هر چيزی بنويسيد.
روال کار در زرين پال از عضويت تا گرفتن درگاه پرداخت (اگر شما مدارک رو کامل و بدون مشکل ارسال کنيد) حداکثر 48 ساعت خواهد بود.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)