نوشته اصلی توسط khabaloo حالا مقایسه کنید با این رقم ها چه سرویسی میشه توی ایران گرفت اون تلفن که نوشتین یعنی واسه کل فیکس لاین های انگلستان مجانی هست؟ tv جریانش چیه؟ اینجا تلفن (خط ثابت) پولیه! Tv هم همینجور!
نوشته اصلی توسط soroushhost اینجا تلفن (خط ثابت) پولیه! Tv هم همینجور! جالب اینجاست که سایتی که داد نگاه کردم واسه 10 مگ فقط ماهی 6 پونده خیلی غم انگیزه شنیدم تو ژاپن مینیموم 64 مگ هست و فقط 50 سنت !
نوشته اصلی توسط khabaloo جالب اینجاست که سایتی که داد نگاه کردم واسه 10 مگ فقط ماهی 6 پونده خیلی غم انگیزه شنیدم تو ژاپن مینیموم 64 مگ هست و فقط 50 سنت ! 6 + 12 x 20% = £21.60
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد! تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
نوشته اصلی توسط khabaloo جالب اینجاست که سایتی که داد نگاه کردم واسه 10 مگ فقط ماهی 6 پونده خیلی غم انگیزه شنیدم تو ژاپن مینیموم 64 مگ هست و فقط 50 سنت ! بعید می دونم ژاپن با این قیمت بده.
نوشته اصلی توسط soroushhost بعید می دونم ژاپن با این قیمت بده. والا اینو از یکی از دوستان شنیدم ممکنه غلو باشه شنیدم که حداقل پهنای باند 64 هست و به این قیمت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن