-
February 3rd, 2011, 13:42
عضو جدید
راه كارهاي افزايش فروش در بازار هاستينگ
با سلام
دقايقي پيش داشتم با خودم فكر مي كردم كه كاش تو انجمن وب هاستينگ تالك كه همه هاستينگ كارهاي حرفه اي دور هم جمع هستند تاپيكي بزنم تا تمامي حرفه اي هاي بازار هاستينگ در اين تاپيك در مورد راه كارهاي افزايش فروش در بازار هاستينگ به بحث و گفتگو بپردازند
بنابراين از تمامي مديران هاستينگ خواهشمندم راه كارهاي افزايش فروش در بازار هاستينگ را در اين تاپيك مطرح كنيد تا من و بقيه تازه كارها از تجربيات شما استفاده كنيم
شايد بعضي از مديران هاستينگ فكر كنن چرا و به چه دليل بايد در اين تاپيك مطلب ارسال كنن و چرا بايد تجربيات خودشون را به ديگران انتقال بدن
من جواب اين عده از دوستان را با حديثي از پيامبر اكرم اسلام بيان مي كنم
((((( بهترین صدقه آن است خود علم بیاموزی و به دیگران (مسلمان) آموزش دهی )))))
-
تعداد تشکر ها ازamrdata به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011 13:42
# ADS
-
February 3rd, 2011, 14:04
عضو دائم
پاسخ : راه كارهاي افزايش فروش در بازار هاستينگ
1 - تبلیغات
2 - قیمت مناسب و منطقی
3 - پاسخگویی مناسب (( 24 ساعت مهم نیست حتی اگر 10 ساعت هم باشه ولی مفید و خوب کافیه ))
4 - برخورد مناسب با کاربر
5 - طراحی مناسب پرتال اصلی
6 - کیفیت مناسب سرویسها
7 - تبلیغات
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:12
عضو انجمن
چه فکر جالبی کردی ولی خیلی ساده هست دوست عزیز
کیفیت : سعی کنی همیشه سرویس هایت بهترین کیفیت را داشته باشد اگر هم مدیریت سرور بلد نیستی با یک نمایندگی معتبر کار کنید حتی اگر با هزینه بسیار بالا مجبور به دریافت این سرویس بشید
پشتیبانی : سعی کنید همیشه در ساعاتی که به مشتری گفته ای تلفنی جواب میدم پاسخگو باشید به قول یکی از دوستانم بدهکار باش ولی همیشه جلو چشم طلب کار باش اینطوری در صورت بروز مشکل همیشه مشتری بهتون اطمینان داره
تبلیغات : ببین با چه قومی میخوای کار کنی تبلیغات موثر برای آن دسته داشته باش. مثلا شرکت ما معمولا با ادارات و شرکت ها قرار داد میبندد به همین دلیل هیچ وقت نمیایم توی wht تبلیغات کنیم چون بی فایده هست ولی کسی که میخواد با عموم کار کند باید ۱۰۰ درصد توی انجمن های مختلف مثل wht و ... تبلیغات کند.
و. .... که در پست های بعدی بهتون میگم
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:15
از منظر بنده که در جایگاه مشتری هستم هاستینگی می تونه موفق باشه که فکر و ذکر همش پول نباشه به قول دوستان با عشق بیاد سراغ این کار.
و مهمتر اینکه بیشتر از توانایی هاش وعده و وعید نده و طالب بزرگنمایی کارهای کوچک نباشه!
-
تعداد تشکر ها از Arvin به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:23

نوشته اصلی توسط
Arvin
از منظر بنده که در جایگاه مشتری هستم هاستینگی می تونه موفق باشه که فکر و ذکر همش پول نباشه به قول دوستان با عشق بیاد سراغ این کار.
و مهمتر اینکه بیشتر از توانایی هاش وعده و وعید نده و طالب بزرگنمایی کارهای کوچک نباشه!
دقیقا حرف جناب آروین تایید میشود. کاری را تیم شما نمیتواند انجام دهد را قبول نکنید و از بزرگنمایی بیش از حد بپرهیزید
-
تعداد تشکر ها از persianwebhost به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:23

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
1 - تبلیغات
2 - قیمت مناسب و منطقی
3 - پاسخگویی مناسب (( 24 ساعت مهم نیست حتی اگر 10 ساعت هم باشه ولی مفید و خوب کافیه ))
4 - برخورد مناسب با کاربر
5 - طراحی مناسب پرتال اصلی
6 - کیفیت مناسب سرویسها
7 - تبلیغات
کیفیت خود نوعی تبلیغ است
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Arvin
این روزا به عشق نون نمیدن ... حساب حساب ... کاکا برادر
همون هاستینگ تا زمانی که پول نداشته باشه نمیتونه خدمات با کیفیت بده به ملت
در مورد بزرگنمایی باشما موافقم !
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2011, 14:31

نوشته اصلی توسط
tukanet
این روزا به عشق نون نمیدن ... حساب حساب ... کاکا برادر
همون هاستینگ تا زمانی که پول نداشته باشه نمیتونه خدمات با کیفیت بده به ملت
در مورد بزرگنمایی باشما موافقم !
کسی که کاری را با عشق و علاقه انجام بدهد با کسی که با توفیق اجباری به پای این کار آمده خیلی فرق میکند.فکر کنم منظور جناب آروین این بود که فقط پول را نبیند و وقتی پول دریافت شد مشتری را فراموش کنند.
-
-
February 3rd, 2011, 14:37
-
-
February 3rd, 2011, 14:52
عضو انجمن
همونایی که دوس عزیزمون ( Warez-Host.IR ) گفت، ولی با این تفاوت:
1- پشتیبانی
2- تبلیغات