صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37

موضوع: ارزش افزوده+مالیات+دارایی و ... غیر قانونیه؟؟؟؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض پاسخ : ارزش افزوده+مالیات+دارایی و ... غیر قانونیه؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Woshka نمایش پست ها
    اومدیم و یکی قیمت خام دلش نخواست بده و به دولت های خارجی داره مالیات میده و اون رو از مشتری بگیره چاره چیه؟
    ببخشید شما فروشنده هستید؟

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط arvin نمایش پست ها
    تو پست های قبلی هم اعلام کردیم شرکت میزبان پایتخت وب هست ehost.ir که تا روزی که می خواستیم ازشون سرویس بگیریم خیلی مودب و .. بودند ولی بعد ها ورق برگشت.بهونه تراشی ها برای تیغ زدن شروع شد یه روز گفتن اسپم میفرستین در حالی که فقط خبرنامه کار می کرد اونم با ساعتی 150 ایمیل که به درخواست اونا سرویس رو قطع کردیم چند وقت پیش هم 4 ماه مونده به موعد قرار داد (که در صورت نیاز قرار داد رو همینجا برای دوستان قرار می دیم) گفتن باید قرار داد رو تمدید کنین .گفتیم بابا خیلی زوده تا ما بخوایم بودجشو تامین کنیم کلی وقت می بره
    گفتن یا تمدید الا و یا سایتو می بندیم!کلی خواهش و التماس 1 هفته وقت گرفتیم.2روز نگذشته بود سایتو بستن!!!!
    با تماس متوجه شدیم که میگن شما از سرور زیاد استفاده کردین 6000 تارکورد ثبت کردین !
    الان باید هم پول اون قرار دادو بدین و هم 3% ارزش افزوده و هم 7% مالیت و هم اینکه 52000 هم جریمه !
    تا براتون بکاپ بدیم و تا پول وندین هیچ خبری از بکاپ نیست
    شما بجای ما بودین چی کار می کردین؟
    راستی اسم تجاری شرکت شما چیه؟من هر روز اداره مالیت هستم ببینم تا حالا پرداخت کردین؟
    شرکت شما همینه ؟
    شرکت فوق در تاريخ 9/9/88 تحت شماره 2574 در اين اداره به ثبت رسيده و خلاصه شرکتنامه آن بشرح زير جهت اطلاع عموم آگهي مي‌شود:
    1ـ موضوع شرکت: توليد نرم‌افزار ـ تجارت الکترونيک ـ طراحي وب سايت و نرم‌افزار ـ سخت‌افزار شبکه‌هاي کامپيوتري و gps و gprs نصب دوربين‌هاي مدار بسته ـ اخذ وام و تسهيلات از بانکهاي دولتي و خصوصي شرکت در مناقصات و مزايدات دولتي و خصوصي صادرات و واردات کليه کالاهاي مجاز بازرگاني
    2ـ مركز اصلي شرکت: ورامين ـ خيابان شهداء ـ مجتمع تجاري آذين طبقه دوم
    3ـ سرمايه شرکت: مبلغ يک ميليون ريال
    4ـ مديران و صاحبان امضاء شرکت: اسماعيل اکبري‌ليواري بسمت مديرعامل و رئيس هيئت‌مديره و خانم مريم اکبري‌ليواري بسمت نائب رئيس هيئت‌مديره براي مدت نامحدود تعيين و مقررا کليه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور با امضاء مديرعامل همراه با مهر شرکت معتبر ميباشد.

2. # ADS

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arvin نمایش پست ها
    راستی اسم تجاری شرکت شما چیه؟من هر روز اداره مالیت هستم ببینم تا حالا پرداخت کردین؟
    شما از اداره ماليات پورسانت ميگيری که ميخوای آدم فروشی کنی :دی
    دوست عزيز من، هر کسی ميتونه ماليات رو ميپيچونه نميتونه بايد بده.
    شما فکر کردی الان ميری تو مغازه 3% رو ميگيره ميره 2 دستی تحويل ميده؟
    نخير، معمولا اکثرشون پرداخت نميکنن. ولی ميگيرن برای روز مبادا، که اگر قرار شد پرداخت کنن بدن!
    رفتارتون کاملا گويا هستش :دی تا يکی حرف ميزنه ميگی نام تجاريت رو بگو :دی اينطوری ميکنی کسی حرف نزنه ؟ :دی

اصلا شما بگو اسم اصليت چيه؟ من استعلام بگيرم از دادسرای جرائم رايانه ای که اونجا اصلا پرونده ای داری يا نه !

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Woshka نمایش پست ها
    اومدیم و یکی قیمت خام دلش نخواست بده و به دولت های خارجی داره مالیات میده و اون رو از مشتری بگیره چاره چیه؟
    اگر فروشنده هستی بگو نام تجاريت چيه ؟
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    27 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    شما از اداره ماليات پورسانت ميگيری که ميخوای آدم فروشی کنی :دی
    دوست عزيز من، هر کسی ميتونه ماليات رو ميپيچونه نميتونه بايد بده.
    شما فکر کردی الان ميری تو مغازه 3% رو ميگيره ميره 2 دستی تحويل ميده؟
    نخير، معمولا اکثرشون پرداخت نميکنن. ولی ميگيرن برای روز مبادا، که اگر قرار شد پرداخت کنن بدن!
    رفتارتون کاملا گويا هستش :دی تا يکی حرف ميزنه ميگی نام تجاريت رو بگو :دی اينطوری ميکنی کسی حرف نزنه ؟ :دی

اصلا شما بگو اسم اصليت چيه؟ من استعلام بگيرم از دادسرای جرائم رايانه ای که اونجا اصلا پرونده ای داری يا نه !

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

اگر فروشنده هستی بگو نام تجاريت چيه ؟
    نه بابا من فروشنده نیستم و هیچ وقت دوست ندارم باشم
    ببخشید ها ولی بعضی از این فروشنده ها خیلی ....
    هر کدوم نیاز داشته باشید من هویت مجموعه خودم رو که از طرف اونا اومدم اینجا(که البته اگه یکم دقیق باشین تو پست های قبلی گفتم از کجا ) به طور کامل پیام خصوصی می فرستم
    بازم میگم هدف من تخریب هیچ کس و تخته کردن در مغازه هیچ کس نیست مگر آدم کلاهبردار و فرصت طلب

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

بازم میگم هدف من تخریب هیچ کس و تخته کردن در مغازه هیچ کس نیست مگر آدم کلاهبردار و فرصت طلب
    برای مثال شما با آقای اکبری کار کرده بوديد که بدونيد ايشون کلاه بردار هستند يا نيستند و نام تجاريشون رو خواستيد ؟

التماس دعا
    ممنون
    علی امیری

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

ببخشید شما فروشنده هستید؟

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

شرکت شما همینه ؟
    شرکت فوق در تاريخ 9/9/88 تحت شماره 2574 در اين اداره به ثبت رسيده و خلاصه شرکتنامه آن بشرح زير جهت اطلاع عموم آگهي مي‌شود:
    1ـ موضوع شرکت: توليد نرم‌افزار ـ تجارت الکترونيک ـ طراحي وب سايت و نرم‌افزار ـ سخت‌افزار شبکه‌هاي کامپيوتري و gps و gprs نصب دوربين‌هاي مدار بسته ـ اخذ وام و تسهيلات از بانکهاي دولتي و خصوصي شرکت در مناقصات و مزايدات دولتي و خصوصي صادرات و واردات کليه کالاهاي مجاز بازرگاني
    2ـ مركز اصلي شرکت: ورامين ـ خيابان شهداء ـ مجتمع تجاري آذين طبقه دوم
    3ـ سرمايه شرکت: مبلغ يک ميليون ريال
    4ـ مديران و صاحبان امضاء شرکت: اسماعيل اکبري‌ليواري بسمت مديرعامل و رئيس هيئت‌مديره و خانم مريم اکبري‌ليواري بسمت نائب رئيس هيئت‌مديره براي مدت نامحدود تعيين و مقررا کليه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور با امضاء مديرعامل همراه با مهر شرکت معتبر ميباشد.
    خوب تو سایت اداره ثبت این چیزها همش هست
    گفتم شما هر موقع خواستید با ما همکاری کنید در صورت درخواست برخی از مدارک ثبتی برای شما ارسال میشود. زیاد جوش نزن پیگیر شکایتت باش ببین به کجا میرسه و حتما اینجا هم بگو
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    27 پست

برای مثال شما با آقای اکبری کار کرده بوديد که بدونيد ايشون کلاه بردار هستند يا نيستند و نام تجاريشون رو خواستيد ؟

التماس دعا
    ممنون
    علی امیری
    من هیچ وقت همچین جسارتی به ایشون نکردم فقط یک شوخی بود!
    اگر از حرفم اینطوری برداشت کردین من عذرخواهی میکنم.
    من طرف حسابم 2 تا شرکته مثل موریانه افتادن به جون مردم

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط akbari نمایش پست ها
    خوب تو سایت اداره ثبت این چیزها همش هست
    گفتم شما هر موقع خواستید با ما همکاری کنید در صورت درخواست برخی از مدارک ثبتی برای شما ارسال میشود. زیاد جوش نزن پیگیر شکایتت باش ببین به کجا میرسه و حتما اینجا هم بگو
    اینجا 2باره من عذر خواهی می کنم اگر حرفام بهتون برخورد
    من با شما و افراد محترمی مثل شما مشکلی ندارم
    این اطلاعات با کمی کنجکاوی پیدا میشه
    شکایت رو هم پیگیری و نتیجشو اعلام می کنم
    ولی اگه اجازه بدی برا مثال آمار بگیریم شرکت شما که از سال 85 فعالیت می کنه تا حالا چقدر مالیات داده؟البته اگه اجازه بدین!

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

شما حق داريد از هر کسی که بخواين شکايت کنيد.
    اين ربطی به شرکت بودن يا نبودن نداره.
    کلا اين رو بدونيد که شرکت های it بودجه بالایی ندارن که بيان يک دفتر بگيرن در 5 طبقه و دک و پز بالايي داشته باشن.
    يا اينکه شرکت سهامی عام ثبت کنن، چون هنوز اينقدر درآمد نداره که بخواد 4 تا شريک پيدا کنه برای خودش.
    و اينکه همين که شهامت داشتند و وارد اين کار شدند و کاری رو شروع کردند قابل تقدير هستش. حالا يا تو زير زمين خونشون يا تو دفتر يکی از آشناهاشون.

و باز هم اين معيار نيست. چون اونی که داره فعاليت it ميکنه، ميتونه تو خونه خودش هم کار کنه و با يک شماره موبايل هم ميتونه موفق باشه. اصلا خاصيت دنيای اينترنت اين هستش که هر کسی بتونه توش فعاليت کنه.
    والا اگر ميخواست بره جا اجاره کنه و سرمايه گذاری کنه، ديونه بايد باشه که هاست و دامين بفروشه. چون سر ماه اول با نموداری با شيب منفی شديد ميفته زمين.

در هر حال شما اين رو در نظر داشته باشيد که شرکت های it در کشور ما فعلا بودجه زيادی ندارند و درآمد زيادی هم ندارند.
    پس موضوع اينکه کوچيکن و با فاميلاشون شرکت مسئوليت محدود ثبت کردند، دليل بر کلاه برداريشون نيست. شما اين رو معيار کلاه برداری قرار داديد در پست های بالاترتون.

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری

9. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

1 - این که شرکتی مالیات میده یا نه به هیچ وجه مربوط به خریدار و مشتریان نیست

2 - قانون ایران آنقدر سوراخ و راه در رو داره که اگر یک وکیل خوب بگیرید حتی از زیر مالیات های میلیاردی هم میشه در رفت

3 - شوخی و حرف جدی رو هم با هم مخلوط نکنید خواهشن !

11. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

التماس دعا
    ممنون
    علی امیری
    تشکر جناب امیری عزیز.
    ولی برای اطلاعات شما جناب آروین ما تا امروز با شرکت هایی همکاری کردیم که چه بخواهیم و چه نخواهیم اسممون خیلی جاها رفته ><
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
    1 - این که شرکتی مالیات میده یا نه به هیچ وجه مربوط به خریدار و مشتریان نیست
    2 - قانون ایران آنقدر سوراخ و راه در رو داره که اگر یک وکیل خوب بگیرید حتی از زیر مالیات های میلیاردی هم میشه در رفت
    3 - شوخی و حرف جدی رو هم با هم مخلوط نکنید خواهشن !
    بزرگترين توليد کننده ها رو ميشناسم که سالهاست از زير ماليات فرار کردن. با ثبت در مناطق آزاد مختلف و ترخيص کالاهاشون از مناطق آزاد و وارد کردن جنس کامل از چين و تايوان با عنوان توليد داخلی!

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

ولی اگه اجازه بدی برا مثال آمار بگیریم شرکت شما که از سال 85 فعالیت می کنه تا حالا چقدر مالیات داده؟البته اگه اجازه بدین!
    نه آقا.
    بيا من يک اسم خوشکل بدم شما استعلام بگير ببين از سال 85 تا الان چقدر ماليات داده.
    رقمش هم بزرگ هستش. اونجوری بحثش شيرين تر ميشه برای شما هم جذاب تر! دوست داريد بگم بريد. دوست داريد ؟

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)