نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
شما هم يک درخواست ارسال کن . در صورتي که با سياست کاري شرکت همسو و هماهنگ باشه چرا قبول نکنيم ولي جواب شما را بعد از بررسي در زمان انتشار خواهيم داد
واقعيتش اينه که در اون زمان ما با آقای نجفی (فکر ميکنم) صحبت کرديم و در نهايت به اين نتيجه رسيدند که سايت زرين پال با سياست کاريشون مطابقت نداره و ماژول رو منتشر نکردند.
الان هم من همينجا رسما درخواست خودمون رو اعلام ميکنم! اگر واقعا قرار هستش نوشته بشه چه بهتر! کلا در اين مدت هم کاربرانی داشتيم که دنبال اين ماژول بوندند ولی به دليل عدم پشتيبانی اين ماژول ما بهشون سيستم های ديگه يا سامانه ساده پرداز رو پيشنهاد کرديم.
سياست کلی زرين پال مشخص هستش و ماژول زرين پال در حال حاضر روی 3 سيستم فعال هاستينگ در حال استفاده هستش علاوه بر اينکه روی يکی دو سيستم که در حال توسعه هستند هم پياده سازی شده.
در هر حال تصميم گيری نهائی در مورد اين موضوع با تيم توسعه دهنده سيگما هستش. ولی تجربه قبلی گفته که سياست زرين پال با سياست توسعه سيگما در تضاد هستش.
در هر حال ما خوشحال ميشيم با شما هم چه در اين زمينه و چه در زمينه های ديگه همکاری داشته باشيم.

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad نمایش پست ها
نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
خيلی خوب هستش. البته اگر تيم توسعه دهنده اجازه بدند تبديل يک ماژول بانکی به ماژول زرين پال برای ما بيشتر از 10 15 دقيقه زمان نميبره و ما حاضريم اين کار رو خودمون هم انجام بديم و در اختيار تيم توسعه دهنده بديم.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری