نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

سلام . مشکلي نداره . تو خود سيکما ميتوانيددر خواست بديد يا با اقاي نظري هماهنگ کنيد
    با سلام
    دوست عزیز مشکلی هماهنگی نیست قبل از هماهنگی باید اطلاعاتی داشته باشیم یا نه
    من میخوام این نسخه را روی لوکال تست کنم
    کلاً سبک کاری این سیستم را ببینم و ...
    بعد که مورد قبول بود امکانات و پکیج ها و .... را اضافه کنم و بیارم رو هاست
    آیا میشه این تست ها و ... را روی لوکال انجام داد ولی زمانی که میخوایم بیاریم روی هاست اصلی لیسنس را خرید کنیم ؟؟

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    شما هم يک درخواست ارسال کن . در صورتي که با سياست کاري شرکت همسو و هماهنگ باشه چرا قبول نکنيم ولي جواب شما را بعد از بررسي در زمان انتشار خواهيم داد
    واقعيتش اينه که در اون زمان ما با آقای نجفی (فکر ميکنم) صحبت کرديم و در نهايت به اين نتيجه رسيدند که سايت زرين پال با سياست کاريشون مطابقت نداره و ماژول رو منتشر نکردند.
    الان هم من همينجا رسما درخواست خودمون رو اعلام ميکنم! اگر واقعا قرار هستش نوشته بشه چه بهتر! کلا در اين مدت هم کاربرانی داشتيم که دنبال اين ماژول بوندند ولی به دليل عدم پشتيبانی اين ماژول ما بهشون سيستم های ديگه يا سامانه ساده پرداز رو پيشنهاد کرديم.
    سياست کلی زرين پال مشخص هستش و ماژول زرين پال در حال حاضر روی 3 سيستم فعال هاستينگ در حال استفاده هستش علاوه بر اينکه روی يکی دو سيستم که در حال توسعه هستند هم پياده سازی شده.
    در هر حال تصميم گيری نهائی در مورد اين موضوع با تيم توسعه دهنده سيگما هستش. ولی تجربه قبلی گفته که سياست زرين پال با سياست توسعه سيگما در تضاد هستش.
    در هر حال ما خوشحال ميشيم با شما هم چه در اين زمينه و چه در زمينه های ديگه همکاری داشته باشيم.

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad نمایش پست ها
    نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
    خيلی خوب هستش. البته اگر تيم توسعه دهنده اجازه بدند تبديل يک ماژول بانکی به ماژول زرين پال برای ما بيشتر از 10 15 دقيقه زمان نميبره و ما حاضريم اين کار رو خودمون هم انجام بديم و در اختيار تيم توسعه دهنده بديم.

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز مشکلی هماهنگی نیست قبل از هماهنگی باید اطلاعاتی داشته باشیم یا نه
    من میخوام این نسخه را روی لوکال تست کنم
    کلاً سبک کاری این سیستم را ببینم و ...
    بعد که مورد قبول بود امکانات و پکیج ها و .... را اضافه کنم و بیارم رو هاست
    آیا میشه این تست ها و ... را روی لوکال انجام داد ولی زمانی که میخوایم بیاریم روی هاست اصلی لیسنس را خرید کنیم ؟؟
    سلام

من که عرض کردم . يک لايسنس تست در اختيار شما قرار ميدهيم و شما در هاست تست کنيد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)