با توجه به اينکه درگاه زرين پال هم اکنون روی whmcs، آدونيس و سما پشتيبانی ميشه، آيا اين درگاه روی نسخه جديد سيگما هم پيشتيبانی ميشه يا همچنان سياست شما عدم پشتيبانی از اين درگاه پرداخت هستش ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
با توجه به اينکه درگاه زرين پال هم اکنون روی whmcs، آدونيس و سما پشتيبانی ميشه، آيا اين درگاه روی نسخه جديد سيگما هم پيشتيبانی ميشه يا همچنان سياست شما عدم پشتيبانی از اين درگاه پرداخت هستش ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
رحمان جان در چت بیا بهت بگم چه کار کنی واسه نسخه 1.7.9 واسه تست. چند روز چیه عزیزم چند سال تست کن. تستش رایگان است. و کامل نصب میشه و میتونی ببینی کامل و سیستم رو بررسی کنی. درخدمتتم.
دوست عزیزم , بنده یکسری گزینه هایی که فکر میکردم بهتر باشه رو به آقای نجفی پیشنهاد دادم و ایشون مثل همیشه با روی باز استقبال کردند. یکی از همین گزینه ها پیشنهاد دروازه پرداختی کلیه بانکها منجمله زرین پال هم به عنوان یک دروازه پرداختی متناسب برای اکثر کسانی که امکان دریافت درگاه توسط خود بانک ها را ندارند میسر است , پیشنهاد شده. ان شا الله نسخه 3 سیکما بیاد تا اونجایی که من صحبت با آقای نجفی داشتم امکاناتش یکیش ماژولار بودنشه. این درگاه ان شا الله روی سیکما 3 هم قرار خواهد گرفت و نبود میتونید ماژول رو خودتون بنویسید. نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
نسخه سیکمایی که میبینید اون زمان که نوشته شد زرین پالی وجود نداشت پس طبیعتاً تعبیه نشده. و نبود این دروازه دلیل بر سیاستی خواص از سمت سیکما نیست به نظر من.
موفق باشید.
سلام . مشکلي نداره . تو خود سيکما ميتوانيددر خواست بديد يا با اقاي نظري هماهنگ کنيد
سلام جناب اميري
انشالله که خوب هستيد
شما براي همکاري مابين درخواست داده بوديد؟
ببينيد چند درخواست داشتيم از شرکت هاي مختلف براي سرويس هاي مختلف براي سيکما حتي نمايندگاني از ايرنيک هم داشتيم که تمايل داشتند در سيکما امکاناتي مهيا شود که کاربران انها هم بتوانند از سيکما استفاده کنند و يونيت خودشان را از انها تهيه کنند و ....
شما هم يک درخواست ارسال کن . در صورتي که با سياست کاري شرکت همسو و هماهنگ باشه چرا قبول نکنيم ولي جواب شما را بعد از بررسي در زمان انتشار خواهيم داد
موفق باشيد
ویرایش توسط mibfa : January 30th, 2011 در ساعت 14:05 دلیل: جوابيه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)