نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: هشدار هشدار !!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار هشدار !!

نقل قول نوشته اصلی توسط arte نمایش پست ها
    1 - کجاش کم اهمیته ؟ موضوع به این مهمی نمیخواید pacht کنید موضوع رو زیر سوال نبرید .
    2 - درسته خودم هستم .
    3 - اینجور که شما میگی الان دوستان فکر میکنن خدایی نکرده چه درخواستی بوده .
    4 - چون خودم زخم خورده ی سیکما بودم دوست داشتم بقیه نخورن و از اون روز به بعد ماهی 5 ساعت روی تک تک فایل های سیستم سیکما کار میکردم تا ...
    5 - کاملا درسته به هر حال تو ایران به طرف بگی باگ دارید گریه میکنه و هضم این موضوع براش سنگینه و روشن فکرانه برخورد نمیکنه و از طرف مقابلش کمک نمیگیره تا مشکل برطرف بشه و با غرور موضوع را تکذیب میکنه
    6 - یعنی میگید عکس رو edit نکنم و مستیقیم قرار بدم ؟
    7 - قصدم خیره چون سو استفاده نمیکنم . و فقط طرف حسابم شمایی
    8 - نفر میاد از مایکروسافت باگ میگیره میزه ریپورت میده ( مایکرو میاد ازش تشکر میکنه میگه ممنون اشتباه از ما بوده ). ولی شما میگید حسود .
    9 - خوب خدا رو شکر

نتیجه گیری : این تاپیک همین جا به اتمام میرسد ولی کار من تموم نمیشه امروز سیکما فردا آدو... پس فردا .....
    من تلاش خودم رو میکنم تا با تلنگر زدن به برنامه نویسانی مثل شما سیستمی امن داشته باشیم
    شاد باشید .
    ماشاالله محسن باریکلا گل کاشتی هزار ماشاالله تو با این کارت داری به پیشرفت پرشین وب {همون وب های فارسی} کمک میکنی به نظر من برنامه نویس جماعت باید جنبه داشته باشه ما دادیم یه سیستم نوشتن برامون همین رضای خودمون نوشت کل کل شد که نمیشه ریپش کرد دادم احسان تو کمتر از 5 دقیقه فایل زیپ داد بهمون دم رضا گرم جیک نزد
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)