نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: هشدار هشدار !!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    380 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار هشدار !!

نقل قول نوشته اصلی توسط siqma نمایش پست ها
    1 - با اینکه به علت کم اهمیت بودن موضوع
    2 - جناب آقای محسن خاکپور
    3 - درخواستی داشتند که به دلایلی از طرف مدیریت سیکما رد شد .
    4 - گمان می کنم از اون موقع تا به الان تنها به فکر لطمه زدن به سیکما هستن
    5- و بار آخر هم که یکی از دوستان قصد شکایت ازشون رو داشتن به علت ابراز پشیمونی از طرف ایشون و همکارانشون، قضیه پی گیری قضایی موقتا معلق شد!
    6 - وگرنه کلیه کاربران فنی و حرفه ای می دونن با یک عکس ماس مالی شده که خیلی راحت میشه با نصب نسخه آزمایشی بر روی سایت شخصی هم تهیه کرد چیزی ثابت نمیشه
    7 - در صورتی که ایشون قصدشون خیر بود می بایست به جای کارهای بچه گانه در همین جا اطلاعات فنی درمورد باگ ارائه می کردند!!
    8 - جناب خاکپور من برعکس شما که مطالبتون صرفا فقط بوی حسادت و لجاجت می داد .
    9 - سیستم جدید امنیتی برای سیکما تهیه و تولید شد و الان در اختیار کلیه کاربران قرار گرفته است. در این سسیستم جدید حتی اگر فردی نام کاربری و رمز عبور مدیر رو هم داشته باشه قادر به لوگین نخواهد بود و با توجه به لایه ها ایجاد شده به راحتی می توانید کسانی را که قصد ورود غیر مجاز به سایت داشته اند را شناسایی نمایید.
    1 - کجاش کم اهمیته ؟ موضوع به این مهمی نمیخواید pacht کنید موضوع رو زیر سوال نبرید .
    2 - درسته خودم هستم .
    3 - اینجور که شما میگی الان دوستان فکر میکنن خدایی نکرده چه درخواستی بوده .
    4 - چون خودم زخم خورده ی سیکما بودم دوست داشتم بقیه نخورن و از اون روز به بعد ماهی 5 ساعت روی تک تک فایل های سیستم سیکما کار میکردم تا ...
    5 - کاملا درسته به هر حال تو ایران به طرف بگی باگ دارید گریه میکنه و هضم این موضوع براش سنگینه و روشن فکرانه برخورد نمیکنه و از طرف مقابلش کمک نمیگیره تا مشکل برطرف بشه و با غرور موضوع را تکذیب میکنه
    6 - یعنی میگید عکس رو edit نکنم و مستیقیم قرار بدم ؟
    7 - قصدم خیره چون سو استفاده نمیکنم . و فقط طرف حسابم شمایی
    8 - نفر میاد از مایکروسافت باگ میگیره میزه ریپورت میده ( مایکرو میاد ازش تشکر میکنه میگه ممنون اشتباه از ما بوده ). ولی شما میگید حسود .
    9 - خوب خدا رو شکر

نتیجه گیری : این تاپیک همین جا به اتمام میرسد ولی کار من تموم نمیشه امروز سیکما فردا آدو... پس فردا .....
    من تلاش خودم رو میکنم تا با تلنگر زدن به برنامه نویسانی مثل شما سیستمی امن داشته باشیم
    شاد باشید .

2. تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)