با سلام
با اینکه به علت کم اهمیت بودن موضوع قصد پاسخگویی نداشتیم اما به سفارش بعضی از کاربران تصمیم گرفتیم به صورت مکتوب و در همین سایت برخی از مسایل رو برای برای همه روشن کنیم!
1- برای این گفتم کم اهمیت چون آغاز کننده مطلب یا بهتر بگم جناب آقای محسن خاکپور یا همان parspad.net قبلا یکی از مشتریان سابق ما بودن و درخواستی داشتند که به دلایلی از طرف مدیریت سیکما رد شد و گمان می کنم از اون موقع تا به الان تنها به فکر لطمه زدن به سیکما هستن و بار آخر هم که یکی از دوستان قصد شکایت ازشون رو داشتن به علت ابراز پشیمونی از طرف ایشون و همکارانشون، قضیه پی گیری قضایی موقتا معلق شد!
2- کم اهمیت از این لحاظ که این بار هم ایشون نه تنها به فکر امنیت کاربران نیستن بلکه صرفا به فکر جو سازی و تخریب هستن وگرنه کلیه کاربران فنی و حرفه ای می دونن با یک عکس ماس مالی شده که خیلی راحت میشه با نصب نسخه آزمایشی بر روی سایت شخصی هم تهیه کرد چیزی ثابت نمیشه و در صورتی که ایشون قصدشون خیر بود می بایست به جای اعلام گزارش های مبهم و غیر حرفه ای در همین جا اطلاعات فنی درمورد باگ ارائه می کردند!!
3- ایشون در طی چند ماه گذشته علی رقم اظهاراتشون هیچگونه تماسی با تیم ما نداشته !
4- جناب خاکپور من برعکس شما که مطالبتون صرفا فقط بوی حسادت و خودنمایی می داد ترجیح دادم متن پیام های خصوصی شما و یا همکارانتون مربوط به اون تاپیک حذف شده رو افشا نکنم و به دلایلی حتی در صورت خواست جنابعالی افشا نخواهد شد ولی اینو بدونید که با هر مسئله ای نمیشه شوخی کرد !
5- با اینکه مطمئنیم سواد جنابعای به این حرف ها نمیرسه و صرفا شخص یا اشخاصی خودشون رو پشت شما مخفی کردن اما در هر صورت هرگونه گزارشی از طرف تیم سیکما جدی تلقی میشه و همون طور که کاربران ما شاهد بودن قبل از پاسخ دادن به این آقا سیستم جدید امنیتی برای سیکما تهیه و تولید شد و الان در اختیار کلیه کاربران قرار گرفته است.
در این سسیستم جدید حتی اگر فردی نام کاربری و رمز عبور مدیر رو هم داشته باشه قادر به لوگین نخواهد بود و با توجه به لایه ها ایجاد شده به راحتی می توانید کسانی را که قصد ورود غیر مجاز به سایت داشته اند را شناسایی نمایید.
6- باتوجه به دلایل ذکر شده این اولین و آخرین پیام مدیران سیکما در این تاپیک خواهد بود چنانچه کاربران محترم سوال یا مطلبی دارند می توانند از طریق سایت رسمی پیام خود را ارسال نمایند.
با تشکر
مدیریت تیم سیکما