-
January 23rd, 2011, 22:36
عضو انجمن
پاسخ : وایمکس ایرانسل ؟؟

نوشته اصلی توسط
smartieuser
این کار عمدی هست. چون شماره تماس پشتیبانی وایمکس 09377070000 ! بعد از 20 دقیقه پشت خط بودن خودم منصرف شدم. چون هزینه 20 دقیقه پشت خط بودنم اصلا ارزش پیگیری نداشت. حالا خدا شکر وصل شد.
بله درسته، اما اگر با خط ايرانسل 707 رو بگيريد هزينه ای نداره.
اما کلا پشتيبانيش چیزی نيست که بشه روش حساب کرد. خودتون بايد گليم خودتون رو از آب بيرون بکشيد.

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
نه عزیزم فکر میکنم اشتباه میکنید. الان قابل ارائه نیست چون یکی از خدماتی که به صورت انحصاری باید 2 سال توسط اپراتور 3 داده بشه و بعد 2 سال اپراتور های دیگه هم می تونن بدن. این بحث به امنیت مربوط نیست
برای اپراتور 3 بله. اما کلا قانون کشور هستش که اينترنت پر سرعت در حال حرکت نشه استفاده کرد. چون ميخوان رديابی کنن. حالا اينکه اونجا چی کار کنن و چی بشه معلوم نيست.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011 22:36
# ADS
-
January 24th, 2011, 10:23
عضو انجمن
از همه ی دوستان تشکر میکنم.
من ساکن شهرقدس هستم و ترجیح دادم از WiMAX استفاده کنم ، ADSL پارس آنلاین دارم اما جای جدیدی که می خوام برم تلفن نداره بعد مشکل من اینه که در طول روز چند جا باید برم و به اینترنت دسترسی داشته باشم.
شانس ما مبین نت اینجا سرویس نمیده و تا شهریور 90 میاد اینجا ، به نظر خودم اینجا WiMAX استفاده کننده ی آنچنانی نداره ، به نظر شما اگر مصرف کننده کم باشه کیفیت سرویس مطلوب تر نیست ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
January 24th, 2011, 10:53

نوشته اصلی توسط
smartieuser
برای اطلاع دوستان !!!!! :دی
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.
خیابان ولیعصر شهریار رو میشناسید ؟ من از ته اون خیابون تا سر تو ماشین تست زدم . Okey بود !
-
-
January 24th, 2011, 13:01
عضو انجمن
سلام
فقط به درد كسايي ميخوره كه دائم جابه جا ميشن و نياز دارن اينترنت داشته باشن و گرنه به قيمتش و سرعتش نمي ارزه
شما يك تست كن اگر ديدي جي پي ار اس كارت رو راه ميندازه سمت وايمكس نرو
ویرایش توسط aghdaee : January 24th, 2011 در ساعت 13:04
-
-
January 27th, 2011, 04:00
من ایرانسل 512کیلو دارم و سرعتش 50-60ک هست و راضی ام. (سمت میدان ولیعصر و میدان هروی)
اگر بخوام از مبین نت بگیرم، از همین مودم ایرانسل میشه استفاده کرد؟
روی مودم چطوری میتونم سیگنال مبین نت را بگیرم و تست کنم؟
-
-
January 27th, 2011, 11:02
برای این وایمکس رو برای کاربرای در حرکت خیلی سخت میگیرن چون میشه خیلی راحت از اون برای سامانه ی کنترل یه راکت یا موشک استفاده کرد .
نیست ایران هم خیلی موشک ساز داره :دی
-
-
January 27th, 2011, 11:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
onlypayam
من ایرانسل 512کیلو دارم و سرعتش 50-60ک هست و راضی ام. (سمت میدان ولیعصر و میدان هروی)
اگر بخوام از مبین نت بگیرم، از همین مودم ایرانسل میشه استفاده کرد؟
روی مودم چطوری میتونم سیگنال مبین نت را بگیرم و تست کنم؟
طبق گفته هر دو طرف، مک آدرس مودم ها روی سرور هاشون تعريف شده و مودم هر کدوم نميتونه از اون يکی آی پی بگيره.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
-
-
January 27th, 2011, 12:28
عضو دائم
ایرانسل داخل تهران خوب هست من بچه خواهرم داره خوب استفاده میکنه قطعی هم نداره! در مورد مبین نت اطلاع ندارم کسی لینکی چیزی داره به ما بده؟ ممنون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
January 27th, 2011, 12:36
عضو انجمن
میخوای وایمکس یا وایرلس بگیری مبین نت خوبه
-