با سلام
خوب من هم مبین نت رو تست کردم و هم ایرانسل. سعی میکنم موضوع را کامل باز کنم تا بتونین تصمیم گیری کنین
ایرانسل : از لحاظ سیگنال دهی توی مشهد که من استفاده میکنم توی جایی که هستم با مودم ایندورش سیگنل 2 از 3 گرفتم. اما سیگنال دهی وایمکس اصلا حساب کتاب نداره ! اینو فراموش نکنین :دی
همه چیز خوب بود تا زمانی که اولین قطعی 12 ساعته پیش اومد. توی این مدت شماره پشتیبانی وایمکس رو پیدا کردم و تماس گرفتم. بعد از حرف زدن اپراتور به شصت زبان تازه رفتم توی صف انتظار. این کار عمدی هست. چون شماره تماس پشتیبانی وایمکس 09377070000 ! بعد از 20 دقیقه پشت خط بودن خودم منصرف شدم. چون هزینه 20 دقیقه پشت خط بودنم اصلا ارزش پیگیری نداشت. حالا خدا شکر وصل شد.
سرویس انتخابی من 128 3 گیگ بود و من با شارژ 20،000 تومان اکانتم رو شارژ کرده بودم. آخر ماه که خواستم اکانتم رو شارژ کنم دیدم کلا فقط 212 ریال توی حسابم دارم. با پشتیبانی تماس گرفتم گفت همه چیز درسته. شما بیشتر از 3 گیگ مصرف کردین و خود سیستم اتوماتیک از حساب شما به ازای هر مگابایت ؟؟؟ تومان برداشت کرده. یادم میاد که حساب کردم هر گیگ میشد 12،000 تومان تقریبا با این روش !!! سرعت پایین، پشتیبانی متوسط، هزینه بالا، سیگنال خوب واسه من (همه میگن بده) ، روش اتصال عجیب (آتنتیکیت از طریق بروزر) و چیزای دیگه که من تست نکردم.
مبین نت : ثبت نام از طریق نماینده رسمیش انجام شد. بعد از تماس باهاشون یک روز رو هماهنگ کردن و تیم فنی به محل مورد نظر اومد و تست گرفت که ببینه لینک میتونه بگیره یا نه و با مودم ایندور وایرلس تونستند لینک بگیرن. (مجانی بود)
1 هفته گذشت من نرفتم واسه خرید خودشون زنگ زدن که چرا نیومدین !!! :دی حالا
بالاخره رفتم و درخواست دادم. برای سرعت 512 هم نامه بردم. 512 6 ماه 40 گیگ + مودم وایرلس شد 236 تومان. (طرح پاییزه اش بود)
یک بار قطعی داشتم اما خوب نمیدونستم کجا باید پیگیری کنم :دی
شب ها مجانی داره اما ایرانسل نداشت. خدا رو شکر شبها هم 512 را تکمیل میده فعلا :دی
مشکلات امنیتی دارن توی شبکشون :دی اما خوب بازم با توجه به کیفیت سرویسشون جای تشکر داره
دیگه اینکه هر شخص فقط میتونه 2 تا وایمکس بگیره ماکسیموم ازشون. این مشکل سیستم اکانتینگشون هست.
سرویس هاشون اصلا تغییر پذیر نیست و انعطاف نداره. یعنی شما یک چیزه دیگه ای بخواین که توی لیستونش نیست رد میکنن.
دیگه دیگه دیگه ! فعلا چیزی یادم نمیاد. اگه سوال خاصی دارین بپرسین شاید بتونم کمک کنم