ارور میده internal server error
ارور میده internal server error
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
Redreseller -
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@redreseller.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
اينجا بالا مياد.
باز گفتم پيگيری کنند.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اختيار داريد.
ما هم پايه همکاری های مختلف با شما هستيم.
برای اينکار داخل redreseller.com عضو بشيد و شناسه کاربريتون رو بديد، من پيگير بقيه مواردش ميشه.
البته اطلاعات ftp و کنترل پنل هاست رو هم ارسال کنيد.
ممنون
التماس دعا
علی امیری
آقا ما پایه ایم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
با سلام
آقای امیری میشه کمی در مورد سایت رد ریسلر توضیح بدید؟
سلام
همونطور که مستحضر هستيد سيستم نمايندگی nic در حال تغيير هستش و به زودی فروش يونيت و زير نمايندگی از اين سامانه حذف ميشه.
فروشندگان دامين ملی (بعد از تغيير سياست های Nic) بايد با نمايندگان کار کنند و دامين های خودشون رو از طريق نمايندگان ثبت کنن.
سايت redreseller با اسلب بندی سالانه به فروشندگان اين امکان رو ميده که در ازای کارکرد بالاتر از قيمت های مناسبتری برخوردار بشن.
مزيت ديگه redreseller امکان استفاده از api هستش که به شما اين امکان رو ميده که بتونيد از طريق سايت خودتون، آنلاين دامين ثبت کنيد و در حقيقت مشتريتون از سرويس آنلاين برخوردار بشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
آقای امیری من مشکلی ندارم. الان ثبت نام میکنم.
در خدمتتون هستيم.
التماس دعا
ممنون
آقای امیری من ثبت نام کردم و لینک تایید هم اومد. آیا مثل زرین پال مراحل شناسایی داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)