-
April 1st, 2026, 11:08
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2026 11:08
# ADS
-
April 2nd, 2026, 11:59
عضو انجمن
پاسخ : باچی متصلی به روش اتصال بگید
الان این بنپر وصل میاد چون چارت ها رو میاره https://faraz.io . باید پیدا کرد هاستش مال کدوم شرکته
-
-
April 2nd, 2026, 20:20
متاسفانه با قیمت های نجومی (بله) متصلیم گاها
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
vahab00
درود
بعد از سالیان سال برگشتم اینجا
چقدر روزهای سختی میگذرونیم هممون . منکه دیگه کلا ناامید شدم
امیدوارم حداقل شماها تونسته باشید راه حلی برای خودتون پیدا کنید
این روزا وضع هیچکی خوب نیست و قشر ما داره به چشم خودش نابود شدن هرچی که ساخته بود رو میبینه
حس میکنم آه وب هاستینگ تاک یقه هممون رو گرفت و با اومدن شبکه های اجتماعی همه رفتیم اونجا و این انجمن رو فراموش کردیم و حالا دوباره دست از پا درازتر برگشتیم

برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم
امیدوارم بهترین اتفاقات براتون بیوفته
و چه آرزوهایی که پرپر شدن
چه کسب و کارهایی که نابود شدن
ما دیگه هیچوقت اون آدمای قبل نمیشیم
راستی داریم میزنیم تو کار پرورش بلدرچین

بلدرچین خواستید به ما بگید پست میکنیم براتون

خلاصه ک نابود شدیم . امیدوارم شما نشده باشید.
این تاپیک انقدر خوب بود که حیفم اومد پاسخی ننویسم براش

چند پیش دقیقا همین فکر رو میکردم
من با اکانت دیگم از سال ۲۰۱۱ فعالیت داشتم ، کلی پیغام که مشکل رو حتی بگن بابت چی بوده مسدود شدم!
یه زمانی حالو هوای دیگه ای داشت اینجا
همه ما هیچوقت این روز هارو فراموش نمیکنیم هیچوقت
فراموش نمیکنم که برنامه نویسم ولی برای یک اجاره ps4 فروختم سنگینی این روزا همیشه بامن هست
شخصه از روز ۱ فروردین هر حرفه ای که در اینترنت انجام میدادم یه زمانی با هزار شوقو ذوغ - ریختم دور جاش یه حالو روزی که هیچوقت شاید درست نشه...
-
تعداد تشکر ها از dev.laravel به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2026, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alimosavi
الان این بنپر وصل میاد چون چارت ها رو میاره
https://faraz.io . باید پیدا کرد هاستش مال کدوم شرکته
احتمالا به وزارت فناوری مکاتبه داشته که ای پیش و باز کردن
-
-
April 3rd, 2026, 21:51
عضو انجمن
همه رو اسیر و گرفتار کردن وی پی ان گرفتم گیگی یک میلیون اونم گاها قطع میشه یا تداخل داره یا سرعتش کنده عملا کار خاصی نمیشه باهاش کرد. بعد از چند سال یاد این انجمن افتادم یه سر زدم ببینم چه خبره،فکر میکردم تعطیل شده. چقدر خوب بود یه زمانی
-
-
April 4th, 2026, 03:05
عضو دائم
لامصب فسیل شدیم .
هاستینگ ها به ورته نابودی کشیده شدن و فقط داریم دست و پا می زنیم .
-
-
April 4th, 2026, 08:06
عضو جدید
جمع همه قدیمی ها جمعهُ ... منم تصمیم گرفتم با اسم برند قبلی بیام نه میزبان من ... ما از سال 95 هاستینگ داشتیم تا امروز تا بوده همین بوده ... شاید این حرفم دلی باشه ولی میگم: این روزا دارم بیشتر به حرف ننه بابام فکر میکنم که میگفتن این کارا نون و آب نمیشن پسر ؛ دروغم نمیگفتن همین الان من آشنا میشناسم با یه مدرک نامرتبط رفته تو بانک از کارمندای عالی رتبه اون شعبه هم هست ... جنگم شد که شد حقوقش ماه به ماه میاد تو جیبش ؛ بعد من از تیر ماه بگیر تا دی و الان شاهد پیری زودرس و سفیدی زودرس موهام میشم ... میگن اینترنت ملیه یوتیوب نیست آپارات هست ؛ ریپو میخواین ریپو داخلی استفاده کنین عالی و سریع و هزاران تا جایگزین هر روز معرفی میکنن ولی الان که میخوایم استفاده کنیم اصلا عملا قابل استفاده نیستند ... شبکه داخلی به طرز فجیعی ناپایداره و بخواین باور کنین یا نه من از 20 اسفند تا الان لنگ نصب یه سی پنل هستم ؛ مشکلات متعدد هست مثلا وسط نصب شبکه میپره ؛ وسط نصب برق سرور میره ؛ نصب ناقص انجام میشه و و و ؛ این وسط نه لایسنس پرووایدر معروف گردنت میگیره نه دیتاسنتر ؛ البته بازارم بازار قدیم نیست ... قبلا اعتبار و قدمتت بهت جلا میداد ؛ حالا یجوری شدن که اصلا اهمیتی نمیدن ... حرفم اینه که اگه ما به خودمون رحم نکنیم و کمک نکنیم کی میخواد بکنه؟! حقیقتا من خودم به شخصه خیلی دی اکتیو شدم تو بازار و دیگه تو فروم ها و گروه های تلگرامیم نبودم چندین و چند ساله ؛ چون مرام و معرفت قدیم دیگه وجود نداره ... بابا بازار هاستینگ یجوری شده که تو مثلا همکارتو میشناختی صحبت میکردین بعد مثلا بهش پیام میدی خودشو میزنه به اون راه میگه شما ؛ بجا نمیارم و و و یا طرف اصلا محلِت نمیده یا خودشو میزنه به اون راه یا اصلا آدم حسابت نمیکنه ؛ شاید خیلی حرفم صریحانه و تند باشه ولی دردیه که من از اسفند تا الان کشیدم و اون اینه که هیچکس تو مارکت هاستینگ به همکارش رحم نمیکنه چه تامین کنندش چه هاستینگ دارش ... نمیگم من خوبم ولی انقد زخم خوردم تو این تایم و این چیزا رو دیدم که واقعا اگه یه بساط کف بازار بزرگ پهن میکردم کسبه اونجا مرام معرفتشون بیشتر از همکارای هاستینگ دار و تامین کننده های شناخته شدمون بوده ... البته ما هم بی معرفتیم چندین و چند ساله بعد از اومدن این سوشال مدیا ها وب هاستینگ تالک رو ول کردیم و چسبیدیم به گروه های تلگرامی ولی خب دیگه اومدیم بلاخره بعد از چند سال و یه یادی کردیم و اومدیم که خونمونو خونه تکونی کنیم ...
-
تعداد تشکر ها ازarioserver به دلیل پست مفید