[QUOTE=h.s;189370
شاید چند روز دیگه یه سایت راه بندازم برای ساخت بنر . با تعرفه های حرفه ای و مبتدی.
حالا ببینیم اگه این تاپیک خوب استقبال بشه این کار رو می کنم.
[/QUOTE]
حتما این کارو انجام بده![]()
[QUOTE=h.s;189370
شاید چند روز دیگه یه سایت راه بندازم برای ساخت بنر . با تعرفه های حرفه ای و مبتدی.
حالا ببینیم اگه این تاپیک خوب استقبال بشه این کار رو می کنم.
[/QUOTE]
حتما این کارو انجام بده![]()
من پ.خ دادم کسی نیست جواب بده![]()
دوستان دلقک بازی رو بزارید کنار و سرتون تو اخور خودتون باشه !!! من واقعا دلیل این تمسخر رو نمیدونم !!! طرف کارش حرفه ای نیست پول حرفه ای هم نمیگیره !!!! خیلی بهتر از افرادی هست که حرفه ای کار نمیکنند ولی پول خون ملت رو میگیرن !!!
بنده خدا نمونه کار هم از خودش گذاشته و نرفته بنرهای ملت رو ادیت کنه ...اینکه شما پول دار هستید و به نظرتون بنر هزار تومنی خیلی چیز مسخره ای هست دلیل بر این نمیشه که کسی رو مسخره کنید
حالا یه نفر یه پست داده
خواستی بگیر، خواستی نگیر!
اصلا نباید این حرفای بیهوده اینجا مطرح میشد
باید خجالت بکشید که بیخود یکی دیگه رو تخریب میکنید و اعصابشو بهم میریزید.
بشینید مسخرش کنید.. اگر همین امشب با این هزار تومانی ها خونه نخرید!!![]()
مرسی از نظر خوبت.
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:12 AM ----------
با این کارت می خواستی امضات رو به دیگران نشون بدی؟!!
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
الان این رو جدی گفتی یا مثل بقیه دوستان تیکه بود؟!
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
پ.خ دادم بهتون.
چک کنید.
تشکر.
....
....
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
![]()
....
سلام
فلش هم كار ميكنيد؟
در سطح كار هاي قوي مثل بنر هاي هاست ايران ميخواستم.
تعرفه تونم براي اون نمونه ها برام پيغان خصوصي كنيد ممنون ميشم
h.s , عزیز خداروشکر دونه به دونه بنرهات داره وضعیت گرافیک , نوع فونت و ... بهتر میشه
همینطوری ادامه بدی خوبه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)