واقعا چه وضع مسخره ای درست کردن هیچی کار نمیکنه آقا شاید یکی سرور خریده برای سایتش چرا همه رو فکر میکنن vpn هست ؟
واقعا چه وضع مسخره ای درست کردن هیچی کار نمیکنه آقا شاید یکی سرور خریده برای سایتش چرا همه رو فکر میکنن vpn هست ؟
برید روی cdn کلوودفلر من دارم سایت روی کلودقلر هستش روی همه نت ها هم کار میکنه و اینکه هاست میخریدید چرا سرور خریدید از هاست دی ال میخردید که هاست های که میده مثل vps میمونه ماهی 250 هزار تومان شروع میشه
- - - Updated - - -
یا سرور عوض کنید از OVH بگیرید فقط به فروشنده بگید روی همراه اول SSH وصل بشه بدون فیلتر و ارتباط پایدار باشه نه اینکه قطع وصلی داشته باشه من الان خودم از OVH دارم بدون مشکل دار روی همراه اول پورت SSH و SFTP به راحتی کار میکنه بدون کوچکترین قطعی و افت کیفیتی همچیز مربوط به ایپی سرور میشه که از سمت همراه اول روش محدودیت نباشه. تجربه شیش ماه هستش که خدمتتون میگم چون یه سرور داشتم هفته پیش ایپیش روی همراه اول کند شد و بررسی کردم روی سرور های دیگم که از همون لوکیشن داشتم دیدم روی ایپی محدودیت سرعت اعمال کرده همراه اول ولی سرور های دیگم بدون مشکل کار میکنن. این تجربه روی OVH هستش.
ویرایش توسط vahid_music : April 10th, 2023 در ساعت 15:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)