نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن omid1991 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

پیش فرض پاسخ : کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    یه جور حرف میزنه انگار شاخ غول میخواد بشکونه یا طرفو اعدام کنه، بچه میترسونی اقا؟ تعهدت رو انجام بده اگه خیلی درست میگی؟ چرا میخوای انقدر سختی بکشی؟ تعهدت که الان بابتش پول گرفتی رو انجام بده. درسته و میفهمم که ممکنه تقصیر طرف مقابلت هم باشه که بکاپ نداشته، ولی بی رحم دیگه نباید باشیم که، من با هرکی کار کردم، سورس پروژه رو پیش خودش داشته برای اینجور وقتا، ولی شما اونم نداشتی، حداقلش اینه با هزینه معقول براش اوکی کنی نه اینکه اینطور طلبکار هم بشید، درک کنید طرف کارش و زندگیش رو زمین بوده و چند مدت شما جوابش رو ندادی و اخر بلاک کردی، این کلاهبردار گفتن به شما از همین رفتار نشعت گرفته قطعا، شما اگه بلاک نمیکردی امکان نداشت طرف از کوره در بره بیاد تاپیک بزنه

به نظر من بهترین کار به کار انداختن بیشتر انصاف و عقله تا مشکل به صورت 2 طرفه و خوب حل شه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    تحویل ندادن کار و معطل کردن مشتری و خوردن پولش حتما جرم نیست؟ والا شما پستای منو بخون، اون صفتی که بهم نسبت دادی رو توش نمی بینی، ولی توی این تاپیک (اصلا با چت طرف کار ندارم) شما داری گردن کلفتی میکنی برای خودت . کارو با هزینه کم یا منطقی تموم کن بره دیگه، اومدی اینجا تهدید میکنی که چی بشه مثلا؟ طرف بترسه؟ نکنه فکر کردی اینجا کشور قانون داریه و خبریه؟ شما اگه تونستی برای کسی که تو خیابون بهت چاقو میزنه زندان بگیری، خیلی کار کردی، این مشتری که یه تهمتی زده جای خود داره.

من بی طرفانه نظرم رو گفتم و خطای مشتری رو هم اشاره کردم بهش، بدون تعصب و حرص بخون، می بینی که چی بوده نظرم
    دیگه کار از کار گذشته ۴ فروردین دادستان دستور صادر میکنه یا با شورای حل اختلاف کارمون به آشتی میکشه یا ایشون بعد عید آب خنک نوش جان میکنند

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)