نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم company_hosting آواتار ها
    myredstation.ir/ myhetzner.ir / myovh.ir/ myleaseweb.ir
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    222
    تشکر شده در
    184 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

سلام شما اگر اینجا

به این صورت پست نمیذاشتید درست

1 - مصرف ترافیک اینترنت تهران سه برابر کشور انگلستانه. آپ‌لینک دیتاسنتر بامداد‌ تقریبا بین پنج‌ترابایت تا شیش‌ترابایت داره سرویس میده.

در بحثتون مشخصه منظور شما ترافیک همون پهنای باند هست که با همون شکل پاسخ داده شد که اگر نبود بعدش نمیگفتید اپ لینک بامداد ...

اپلیتک / پهنای باند / مصرف ترافیک /gb ps همه یکی هست و هیچ دیتاسنتری تا الان در ایران بالای 300-400گیگابایت بصورت دائم نرسیده از ixp مشخص هست

منظور من هم دقیقا پنهای باند بود و فقط از همین تعجب بودم چرا اینو میگید (نیم ملیون...) و اشتباه نگرفته بودم و دنبال اثبات نبودم که قضاوت میکنید ، وگرنه وقت نمیذاشتم اشتباه بیان شما رو ادامه بدم و در پیام اخر بگم پهنای باند یا لینک بذارم پهنای باند کشور چقدر ...

این نکته هم اضاف کنم چرا در تگ اول نوشتم مستند و مدکی حتی برای این کلمه نیم ملیون و و مقایسه مصرف ترافیک تهران با انگلیس چیه چیزی نفرستادید ؟ و بعد میگید به حاشیه بردم ؟ پست اخر شما بعد از پیام من بوده که من قبلش گفتم پهنای باند ... یعنی متوجه نبودم ؟ پس برگردیم به هون اول
    مورد 1 در همین پست
    ویرایش توسط company_hosting : March 5th, 2023 در ساعت 12:38
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
    برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021

عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,087
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
    سلام شما اگر اینجا

به این صورت پست نمیذاشتید درست

مصرف ترافیک اینترنت تهران سه برابر کشور انگلستانه. آپ‌لینک دیتاسنتر بامداد‌ تقریبا بین پنج‌ترابایت تا شیش‌ترابایت داره سرویس میده.

در بحثتون مشخصه منظور شما ترافیک همون پهنای باند هست که با همون شکل پاسخ داده شد که اگر نبود بعدش نمیگفتید اپ لینک بامداد ...

اپلیتک / پهنای باند / مصرف ترافیک /gb ps همه یکی هست و هیچ دیتاسنتری تا الان در ایران بالای 300-400گیگابایت بصورت دائم نرسیده از ixp مشخص هست

منظور من هم دقیقا پنهای باند بود و فقط از همین تعجب بودم چرا اینو میگید (نیم ملیون...) و اشتباه نگرفته بودم و دنبال اثبات نبودم که قضاوت میکنید ، وگرنه وقت نمیذاشتم اشتباه بیان شما رو ادامه بدم و در پیام اخر بگم پهنای باند یا لینک بذارم پهنای باند کشور چقدر ...

دوست عزیز شما متاسفانه تمام محتواتون رو با کنایه زدن به من نوشتید و درحال اثبات موارد زیر بودید:

کل ترافیک ایران یه یک تراباییت نمی رسه ، شخصی ، شرکتی ، دولتی ، نظامی

شما کاملا مشخص هستش که متوجه فرق پهنای‌باند با ترافیک نبودید. حتی سرچی هم که توی گوگل انجام دادید اشتباه بوده. یعنی شروع محتوای شما این بود:
    یک = من نگفتم 2ترابایت گفتم یک ترابایت ، 1 ترا بهش اضافه نکن از خودت
    و بعد من همچنان با تعجب مطالبتون رو خوندم ببینم که شما چرا واقعا چنین اعتقاد سرسختی دارید، بعد از روی مطالبی که ارایه دادید، فهمیدم که شما فرق بین پهنای‌باند و ترافیک رو نمیدونستید.

این خیلی بده. اما نکته ی جالب کل محتواتون، قسمت آخرش بود که نوشتید:
    نکته : آخر بهتر با دانش با همکاران و دوستان در انجمن صحبت کنیم نه تیکه و کنایه انداختن ...

دقت کنید که این شما هستید که بدون دانش در مورد ترمینولوژی بحث، وارد موضوع شدید و بعد متوجه شدم که حقیقتا کل بیزینس شما حتی ترافیک یک ترابایتی هم با مشتریان‌تون نداشته وگرنه دچار اشتباه به این شفافی نمیشدید. و مورد دوم، تمام جذابیت پست شما این بود که تماما هدفش کنایه زدن هست

اما هرگز سعی نکنین با مشتریان‌تون هم به این شکل با کنایه در مورد مباحث فنی صحبت کنید. چون ممکنه مثل الآن، شما به مساله، اشراف نداشته باشید و حق مشتری‌تون ضایع میشه.

موفق باشید
    ویرایش توسط demonvictor : March 5th, 2023 در ساعت 12:39
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)