نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 230

موضوع: افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mehran2245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    32
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور

با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran2245 نمایش پست ها
    با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
    شما بیخود کردی که مشکل از سمت ما بوده است ، شما به قدری ادم غیر منطقی هستید که متوجه نمیشید ای پی که یکسال قبل به شما سالم تحویل دادیم و روی اینترنت ایران ***** شده است تقصیر ما نیست و به ما تهمت زدید که ما عمدا اینکار را کردیم ، اینو به هرکس بگید به شما میخنده! شما از ما سرور امریکا خریداری کردید و ما روی سرور NVMe آمریکا به هیچ وجه قطعی نداشتیم و شما ادعای بیخود دارید و اگر اینطور بود تاپیک فروش ما پر از شکایت بود.
    شما یک سرور مجازی آمریکا با 50% تخفیف از ما خریداری کردید و انتظار دارید تمامی مشکلات مدیریتی شمارا هم ما برای شما انجام بدیم! ما فقط به شما سرور فروختیم و مدیریت سرور با خود شما است ! مشکلات مدیریتی مربوط به کانفیگ سرورتون روهم قصد دارید به گردن ما بیندازید در صورتی که مدیریت سرور با خود شما است و ما هیچ گونه کانفیگی برای شما انجام ندادیم ، زدید سیستم عامل رو ترکوندید و کارت شبکه سرور رو معلوم نیست چکار کردید که راه اندازی نمیشود و الانم با کمال پررویی اومدید اینجا و ادعای بیخود دارید ، اولا که سرور شما همراه با دیتای آن موجود است و سرور شما اینترنت نمیگیرد دوما مگر وظیفه بکاپ گرفتن از دیتای شما وظیفه ماست؟ شما که اینقدر دیتاتون براتون مهمه باید همیشه بکاپ داشته باشید تا به چه کنم چه کنم نیفتید...
    سرور شما موجود و روشن است و این از بیسوادی شماست که نمیتونید دیتاتون رو بردارید و مقصر این مساله ما نیستیم ، با تهمت زدن فقط بیسوادی خودتون رو نشون میدید...
    تمام تیکت های شما موجود است و اگر ادعایی دارید میتونم اینجا منتشر کنم تا دیگران ببینند شما چه فرد ناسپاسی هستید ، کار کردن با افرادی مثل شما تمام انرژی ما را میگیرد و ماهم ترجیح میدیم با افراد غیر منطقی و نمک نشناس کار نکنیم...
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)