از دوستان کسی نیست در این زمینه ما را راهنمائی کند ؟
یا اینکه قابلیت ساخت چنین جیمیلی را داشته باشید و برامون بسازید هزینه اش پرداخت شود ؟
از دوستان کسی نیست در این زمینه ما را راهنمائی کند ؟
یا اینکه قابلیت ساخت چنین جیمیلی را داشته باشید و برامون بسازید هزینه اش پرداخت شود ؟
مگر گوگل کشور شما رو از روی شماره تشخیص میده؟
گوگل ظاهرا بیشتر با IP کار داره تا شماره تلفن.
و البتّه برخی مدّعی هستند که اگر در Google Play با استفاده از گیفت کارت Google Play که مخصوص یک کشور(مثلا آمریکا) باشد، آن را شارژ کنید، دیگه شما رو حتّی با تغییر IP هم به عنوان کاربر آن کشور شناسایی میکند.
ولی من شخصا فکر میکنم که گوگل از ترکیبی از تکنیکهای مختلف در سرویسهای مختلف خودش استفاده میکند. یعنی در سرویسی که نیازی به سخت گیری نباشد، همان IP را چک میکند ولی اگر نیاز به سخت گیری باشد(مثل Android Pay و Google Wallet)، از روشهایی مثل بررسی شماره کارت اعتباری و آدرس و شماره تلفن و... هم استفاده میکند.
مهم سرویس Gmail نیست. مهم سرویس Google Ads (سرویس مد نظر شما) است که باید مطمئن شوید که از چه روشی استفاده میکند؟ من فکر نمیکنم به شماره تلفن کاری داشته باشد.
ویرایش توسط mri_6889 : May 23rd, 2017 در ساعت 11:51
سلام دوست عزیز . یکی از مواردی که برای استفاده از سیستم تبلیغات گوگل باید رعایت شود همین روش ساخت و اطلاعات جیمیل هست .
تمامی مراحل توسط سرور مجازی امریکا طی شده است که کمتر ردی بر اساس ip به جای بماند .
حال اگر دوستان کسی روش حل مشکل ما که شماره امریکا هست را می داند اعلام کند .
سپاس .
سلام
میدونم از وقت تاپیک هم زیاد گذشته
ولی اینو معرفی میکنم واسه اونایی که تازه تاپیک رو میبینن
شماره مجازی جیمیل از کشور آمریکا رو نامبرکال شمارشو واسه فروش گذاشته:
https://numbercall.ir/application/485
شماره مجازی های رایگان رو گوگل سریع بلاک میکنه ، چون زیاد استفاده شدند.اما این پولیا اختصاصی به یک نرم افزار میشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)