-
درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز
سلام وقت بخیر
من توی سرور مجازی ویندوزم 10 تا فایل دارم که هر فایل میانگین 6 گیگ حجم داره که جمعا میشن 60 گیگ
حالا چجوری میتونم از توی سرور این فایلها رو به صورت لینک مستقیم کنم و با دانلود منیجر دانلود کنم روی سیستمم
آیا اصلا شدنی هست این کار یا خیر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
-
May 4th, 2021 01:14
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز
سلام
سرویس iis رو روی سرورتون از server manager فعال کنید و بعد فایل هارو کپی کنید داخل پوشه روتش درون درایو c و بعد میتونید با وارد کردن ایپی سرورتون توی مرورگر فایل هارو ببینید و دانلود کنید

Avac

o
-
تعداد تشکر ها از eramserver به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
iis شدنی هست اما اگر با موارد نصبش و اینا آشنا نیستید یک برنامه xampp نصب کنید یا wamp که ساده هست و فایل هاتون رو تو محل document مربوط به هاست ایجاد شده توسط این نرم افزار بریزید . سپس ای پی سرورتون رو همراه با / و نام فایل مورد نظرتون تو مرور گر وارد کنید و دانلودش کنید. ( فایروال رو هم حتما غیر فعال کنید یا اینکه پورت 80 رو باز کنید روی سرور)
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
سلام
رول iis رو فعال کنید روی سرور و راحت دانلود کنید هرجایی که نیاز دارید
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
eramserver
سلام
سرویس iis رو روی سرورتون از server manager فعال کنید و بعد فایل هارو کپی کنید داخل پوشه روتش درون درایو c و بعد میتونید با وارد کردن ایپی سرورتون توی مرورگر فایل هارو ببینید و دانلود کنید
تشکر از شما
والا تا بحال انجام ندادم
میرم تست کنم ببینم میشه یا نه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
سلام
iis شدنی هست اما اگر با موارد نصبش و اینا آشنا نیستید یک برنامه xampp نصب کنید یا wamp که ساده هست و فایل هاتون رو تو محل document مربوط به هاست ایجاد شده توسط این نرم افزار بریزید . سپس ای پی سرورتون رو همراه با / و نام فایل مورد نظرتون تو مرور گر وارد کنید و دانلودش کنید. ( فایروال رو هم حتما غیر فعال کنید یا اینکه پورت 80 رو باز کنید روی سرور)
خیلی ممنون فکر کنم روش شما راحت تر باشه.تست میکنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamra
سلام
رول iis رو فعال کنید روی سرور و راحت دانلود کنید هرجایی که نیاز دارید
ممنون
-
-
عضو جدید
-----------------------
مرجع تخصصی فروش سرور های گیم در ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی | سرور میکروتیک تحویل آنی
شماره همراه : 09101969056 | تلفن گویا : 02191035408 | Gameserver.ir
-