نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: نارضایتی از افتتاح کننده حساب پی پل - آیدی RahAlioF و alirah فناوران آریانیک ایده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : نارضایتی از افتتاح کننده حساب پی پل - آیدی RahAlioF و alirah فناوران آریانیک ایده

جمش کن اقای ... . بعد از یه سال اومدی رو پولخوریت بپوشونی‌ . همه اون افرادی که پولشونو خوردی گول شرکتت رو خوردن.

دوستان در جریان باشید ایشون ۴۰۰ت گرفت بعدشم با پررویی گفت برو به درک چهارتا دری وری هم بارمون کرد‌.
    شکایت اینقد بدوبدو و دردسر داره تو این مملکت که کسی برای ۴۰۰ ۵۰۰ت نمیره خودشو خسته کنه . این اقا هم همینو میدونه سواستفاده میکنه‌ .

از ما که گذشت پولتونو دست این ادم ندین حتی یه هزار تومنی. خوددانید .دوستان اگه با این اقا کار کنید یا نکنید به حال من فرقی نمیکنه ولی پول حلالتون رو دست اینجور ادما ندین.

من که هر وقت یادت میفتم اول واست افسوس میخورم بعدم نفرین همیشگی ما همراهته. باشه که پاشو بخوری که اون تایم حیثیت مارو بردی و چقدر اعصابمون رو خرد کردی.

حالا هم خودت رو خسته نکن بعد یه سال. آبرو که رفت دیگه رفته‌ ‌

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

Post پاسخ : نارضایتی از افتتاح کننده حساب پی پل - آیدی RahAlioF و alirah فناوران آریانیک ایده

نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh.dar نمایش پست ها
    جمش کن اقای ... . بعد از یه سال اومدی رو پولخوریت بپوشونی‌ . همه اون افرادی که پولشونو خوردی گول شرکتت رو خوردن.

دوستان در جریان باشید ایشون ۴۰۰ت گرفت بعدشم با پررویی گفت برو به درک چهارتا دری وری هم بارمون کرد‌.
    شکایت اینقد بدوبدو و دردسر داره تو این مملکت که کسی برای ۴۰۰ ۵۰۰ت نمیره خودشو خسته کنه . این اقا هم همینو میدونه سواستفاده میکنه‌ .

از ما که گذشت پولتونو دست این ادم ندین حتی یه هزار تومنی. خوددانید .دوستان اگه با این اقا کار کنید یا نکنید به حال من فرقی نمیکنه ولی پول حلالتون رو دست اینجور ادما ندین.

من که هر وقت یادت میفتم اول واست افسوس میخورم بعدم نفرین همیشگی ما همراهته. باشه که پاشو بخوری که اون تایم حیثیت مارو بردی و چقدر اعصابمون رو خرد کردی.

حالا هم خودت رو خسته نکن بعد یه سال. آبرو که رفت دیگه رفته‌ ‌

----

خیلی خندیدم

آقای پول حلال دراور --- آقای عرق جبین ---- آقای سخت کوش مغبون نما !!!!

یعنی شما قبل این همه حرفی که فقط زدی و رفتی حاحی حاجی مکه نمی دونستی که تو این مملکت واسه 400 یا 500 تومن ارزش شکایت کردن و پیگیری قضایی وجود نداره که با اون قاطعیت برای من پرونده تشکیل دادی !؟؟؟؟

من جای شما بودم، واسه اینکه ثابت کنم حرف از دهنم می زنم می رفتم لااقل چارتا کاغذ پاره گیر میاوردم که بگم من احقاق حقوق کردم !!! نه اینکه عین دخترا چارتا جمله اونم تحت تاثیر 6نفر عین خودت بیام بلغور کنم و بدوام برم قایم شم.

بنده بیشتر از این چیزی نگم بهتره ....

برو به عاقبت کارت فکر کن و ببین کجا چه گناهی به درگاه خدا کردی که اینجوری داری طاوان پس میدی و راه به جایی نمی بری....

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله میکنه حتماً

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavaco نمایش پست ها
    ازشون شکایت شده درحال پیگیری هستیم به زودی به دادسرا فراخوانده میشن و دهنشون عملا صاف میشه

photo_2020-01-14_14-18-03.jpg

کوشش ؟ً؟ً؟ًً
    کجاست شکایتی که کردی کلاهبردار ؟؟؟
    پس چرا هیچکس منو فرانخوند!؟!؟!؟
    حالا درسته مدرک جعل میکنی و پول مردمو هک میکنی و به جیب می زنی ...... دیگه بازی بازی با دادگاهم بازی ......... جلوی قاضی و .....
    دیگه کارت به جایی رسیده که اسناد دولتی رو جعل میکنی و ازش سو استفاده میکنی !؟!!؟!؟!
    خیلی هم عالی ....
    حالا بشین نگاه کن تا نشونت بدم شکایت و اینا چه شکلیه !!!
    جاعل اسناد حکومتی و سوء استفاده از ابزارها و امکانات در جهت نفع شخصی و متسنج کردن اذهان عمومی...
    خوبه !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)