نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: طراحی یه وبلاگ شخصی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    247
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    58 پست

پیش فرض پاسخ : طراحی یه وبلاگ شخصی

نقل قول نوشته اصلی توسط sajed78 نمایش پست ها
    سلام متاسفانه محل مناسبی برای ایجاد این تاپیک گیر نیاوردم و ناچارا در متفرقه تاپیک کردم

واقعیت اینه که من خیلی قبل تر ها که نوجوان بودم طراحی سایت و.. انجام میدادم اما الان نه فرصتش را دارم نه آموزش های جدیدرو بلدم
    من یک وبلاگ شخصی توی تلگرام و پیجی در اینستاگرام دارم که به چنین نفر ادم دور خودم خدمات اموزشی و... ارائه میدم
    اما خب شبکه ها گاها واقعا ادم رو محدود میکنن توی این زمینه (که البته بحث *****ینگ هم در وبلاگ ها جداست)
    برای همین من میخواستم یه وبلاگ شخصی بسازم گفتم بعد از 889 روز یه تاپیک در این انجمن بزنم که به نظرتون ایا سیستم وبلاگ دهی مناسبی وجود داره که بریم به راحتی ثبت نام کنیم و محدودیتی نداشته باشه ولاغیر بریم مجبورا سوئیچ کنیم روی وردپرس (که سئو و رفع باگ و... کلی مشکلات داره) البته برای منی که ماهی دوسه تا مطلب میخوام بزارم !!

اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم اعلام کنه
    نمیدونم کسایی هستن شاید الان هاستی رو ارائه میدن که مخصوص وبلاگ های کم بازدید باشه یا موارد مشابه ممنون میشم اعلام کنه
    از بین سرویس های وبلاگ دهی به نظر من رزبلاگ بهترینشه.وبلاگ من 4 ساله تو رزبلاگ هست و راضیم.

عضو انجمن mehrania آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    167
    تشکر شده در
    125 پست

پیش فرض پاسخ : طراحی یه وبلاگ شخصی

نقل قول نوشته اصلی توسط st3205 نمایش پست ها
    از بین سرویس های وبلاگ دهی به نظر من رزبلاگ بهترینشه.وبلاگ من 4 ساله تو رزبلاگ هست و راضیم.
    همین رز بلاگ که میگید یه مدت پیش مطالب وبلاگ هاش حذف شد و بکاپ هم نداشتند و یک شبه زحمات خیلی از افراد رو به باد داد
    لینک توضیحی خود رز بلاگ : http://news.rozblog.com/%D8%B9%D9%84...8%D8%B2%D9%87/

به نظرم اگر حوصله زدن سایت و مخارجشو ندارید و ف-ی-ل-تر هم واستون مهم نیست از سایت های خارجی مثل blogspot استفاده کنید که صاحبش گوگل هست و امکاناتش در حد همون وردپرس هستش و مشکل سئو هم نخواهید داشت.
    اگر حتما میخواید نمونه ایرانی باشه به نظرم از سرویس بلاگ دات آی ار استفاده کنید که هم فضای فایل بهتون میده هم تبلیغات نداره و یه سری امکانات دیگه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)