نقل قول نوشته اصلی توسط siavash.4150 نمایش پست ها
آقای حسین نداری ، ( اسمی که توی سایت ثبت کردید) شما تجربه ات ناقص هست ، چون میبایست احراز هم میکردید بعد ببینید دیگه چه بهونه ای داریم که سرویستون را ببندیم
حرف آخرم را هم الان خدمت شما عرض کنم
احراز کنید تا 24 ساعت آینده ، یا سرویستون فردا کلا پاک میشه

آقای نداری ، جهل به قانون رافع مسئولیت نیست

این که با اطلاعات واقعی ثبت نام کنید وظیفه شماست

اینکه شکی باشه و بتونید احراز هم کنید وظیفه شماست

نباید تک تک به یوزر ها بگیم که احراز میکنیم بعدا، اونم به دفعات اگر صلاح ببینیم ، شما قانونی را پذیرفتید که باید اجرا میشده ، دیر یا زود

پ ن:
آفری که گذاشتیم حدود 70 تا سفارش داشت ( هر مشتری جدید 1 بار میتونست این آفر را داشته باشه )
ولی بودند دوستانی که اکانت های قلابی ساختن و سفارش زدن 4 نفری بودند که این کارو کردند که متوجه شدیم
و بودند دوستانی که برای کل اعضای خانواده اکانت ساختند و احراز کردند و دارند از این آفر استفاده میکنند

در کل دوستانی که از احراز طفره رفتند انگشت شمارند که اکثرشون در خوشبینانه ترین حالت چند اکانت با اطلاعات جعلی داشتند

دوست عزیز تجربه شما ناقص هست

احراز کنید درخدمت خواهیم بود

از مدیر انجمن هم درخواست دارم تجریبات ناقص فردی که، هویتی پنهان داره ( حداقل برای بده که باید بدونم به چه کسی سرویس دادیم ) را حذف کنند.

با احترام
همین که خودتون جلو همه گفتید این بهونه شما بوده برای قطع کردن سرویس برای من کافیه چون من نمیتونم بهونه تراشی های شمارو اجرا کنم الان میگید احراز به فرض احراز میکردیم فردا میگفتید دیتاسنتر ابیوز داده یا هر کلک دیگه ای که خودتون تو اینکار قطعا استاد هستید.

حرف از قوانین میزنید ! کدوم قوانین ، اگه هاستینگ ها قانون داشتند که وضعیت این نبود هرکی برای خودش هرکاری بخواد میکنه یکی مدارک میگیره یکی نمیگیره یکی برای خودش تو سایتش مینویسه باید مدارک بدید معلوم نیست که اصلا چه طور به خودتون اجازه اینکارو میدید وقتی هیچ تضمینی برای امنیت اطلاعات کاربران نیست ، خلاصه اگه قرار به قانون گذازی باشه باید یکپارچه و توسط ارگان دولتی انجام بشه احراز هویت نه توسط شخص حقیقی که خودش اصلا معلوم نیست کی هست یا حتی چند سالشه که نشسته پشته سیستم و با خرید 2 تا سرور هاستینگ راه انداخته.

به هر حال من حرفامو با دلیلو مدرک زدم اگه هر کسی کمی فکرشو به کار بندازه متوجه میشه که قصد شما از اینکار چی بوده ، مثل برخی همین همکاراتون که خودشون احراز نمیکنن فقط میان به شما جو میدن

از مدیر انجمن هم درخواست دارم تجریبات ناقص فردی که، هویتی پنهان داره ( حداقل برای بده که باید بدونم به چه کسی سرویس دادیم ) را حذف کنند.
بنده نه بی احترامی کردم نه حرف بدی زدم فقط تجربه خریدو گفتم پس دلیلی برای پاک شدن تاپیک نیست ، حتی نیازی نبود شما اصلا بیای اینجا زیر پست من ریپلی کنید چون اگه قرار بود شما بتونی منو قانع کنی قطعا داخل تیکت ها میکردی
فکر کنم اگه به شما باشه توی هدر انجمن مینویسید برای باز کردن تاپیک ابتدا مدارک خود را ارسال کنید !

بنده وقت ندارم هی بیام اینجا جواب شمارو بدم اینم بعد 2 روز رسیدم پاسخ بدم پس لطفا دیگه ادامه ندید چون حرفی نمونده.
با تشکر