نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید siavash.4150 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

سلام

با تشکر از دوستان

بنده ۲ مورد را شفاف سازی کنم فقط
    ایشون ازه آفری که داده بودیم خریداری کرده بودند
    آفر هم این بوده ( سرویس ۱ ماهه بخرید و ۳ ماهه تحویل بگیرید ) در عکس اولی هم که خودشون فرستادن مبلغ پرداخت اولیه موجود هست که سرویس ۲۱۰ هزار تومانی را با پرداخت ۷۰ هزار خریداری کردند

و ما بعد از تقریبا ۴۰ روز از ایشون درخواست مدارک کردیم
    و ایشون قبل تر با قبول قوانین این را پذیرفته بودند

و الان درخواست برگشت وجه مابقی مدت سرویسشون را دارند

بر طبق قوانین اگر ایشون تا ۳ روز مدارک ارسال نمیکردن میبایست سرویسشون را پاک میکردیم
    ولی هنوز هم نگه داشتیم شاید احراز هویت کنند و ادامه سرویسشون را استفاده کنند، که دیگه دلیلی برای نگاه داشتن سرویسشون نمی‌بینم

هر مورد دیگه ای در این زمینه نیاز باشه که موضوع روشن بشه بنده در خدمت هستم

با احترام
    ایکس هاستینگ از 1385
    قیمت ها را مقایسه کنید

2. تعداد تشکر ها از siavash.4150 به دلیل پست مفید

عضو جدید Ringmoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash.4150 نمایش پست ها
    سلام

با تشکر از دوستان

بنده ۲ مورد را شفاف سازی کنم فقط
    ایشون ازه آفری که داده بودیم خریداری کرده بودند
    آفر هم این بوده ( سرویس ۱ ماهه بخرید و ۳ ماهه تحویل بگیرید ) در عکس اولی هم که خودشون فرستادن مبلغ پرداخت اولیه موجود هست که سرویس ۲۱۰ هزار تومانی را با پرداخت ۷۰ هزار خریداری کردند

و ما بعد از تقریبا ۴۰ روز از ایشون درخواست مدارک کردیم
    و ایشون قبل تر با قبول قوانین این را پذیرفته بودند

و الان درخواست برگشت وجه مابقی مدت سرویسشون را دارند

بر طبق قوانین اگر ایشون تا ۳ روز مدارک ارسال نمیکردن میبایست سرویسشون را پاک میکردیم
    ولی هنوز هم نگه داشتیم شاید احراز هویت کنند و ادامه سرویسشون را استفاده کنند، که دیگه دلیلی برای نگاه داشتن سرویسشون نمی‌بینم

هر مورد دیگه ای در این زمینه نیاز باشه که موضوع روشن بشه بنده در خدمت هستم

با احترام
    مرسی که حرف دلتونو زدید بله دوستان دقیقا قضیه از همین قراره منم میدونستم داستان چیه فقط منتظر بودم خودشون به زبون بیارن که آوردن خدارو شکر

ایشون اومدن یک آفری گذاشتن که 1 ماهه پرداخت کنید 3 ماهه تحویل بگیرید منم دقیقا سر همین قضیه ازشون خرید کردم برای من مثل روز روشن بود که دلیل اینکه دارن از ما احراز میخوان اینه که یه جورایی پشیمون شدن و حالا میبینن براشون صرف نمیکنه 2 ماه رایگان سرویس بدن پس اومدن بحث احرازو وسط کشیدن که از این طریق سرویسو از زیر دست ما بکشن بیرون

ایشون به دروغ میگن بعد از 40 روز اما میتونید حتی تاریخ درخواست احرازو ببینید داخل عکس ها که من سرورو 99/05/31 خریدم ایشون در تاریخ 99/06/26 برای من تیکت احراز باز کردن و طبق قوانین خودشون 3 روز وقت برای احراز هست یعنی دقیقا زمانی که سرور 1 ماهش تموم میشه

حالا چرا اینکارو میکنن ؟ چون طرف با خودش میگه خب ولش دیگه من که 1 ماه استفاده کردم پول 1 ماهم داده بودم پس بیخیال میشه

منم دقیقا برای همینه که اینجا اومدم تجربمو گفتم نه پولش برای من مهمه نه سرورش که الان خاموش کردن چون این سرورو برای زاپاس و کارای کم اهمیت ترم خریدم فقطو فقط خواستم کاری کنم که ایشون فکر نکنه زرنگه و میتونه اینطوری مردمو چی فرض کنه

من مطمئنم همین کارو با افراد دیگه ای هم کردن اما خب شاید اونا بیخیال شدن و چیزی نگفتن

شما اگه نیتتون هر چیزی غیر از اینی که من گفتم بود قطعا با من داخل تیکت ها کنار میومدید و در بدترین حالت بهم سرور خارج جایگزین میدادید اما من این پیشنهادو دادم که ثابت بشه هدف شما همینی هست که من گفتم خدمت دوستان انجمن

ضمنا من از سرور اصلا استفاده هم نکردم چون فکر میکردم 3 ماهه هست خیلی زودتر از تمدید سرور قبلیم خریدم و حدود 2 3 هفته سرور چیزی روش نبود بعد از اونم در حد تست و آپدیت سیستم عامل کار کردم که بعدش این قضیه پیش اومد یعنی میخوام بگم اگر از همون اول گفته بودن 1 ماهه هست من زمان دیگه ای سرورو میخریدم که سریعا بتونم استفاده کنم که حالا ایناش زیاد مهم نیست اصلا.

شما 1 سال دیگه هم این سرورو روشن نگه داری من به شما مدارک نمیدم اگه قرار باشه با مدارک سرویس بگیرم هیچ موقع از شما نمیگیرم از شرکت های معتبر تری میگیرم که انقدر لنگ مشتری نباشن که سرور ماهی 23 هزار تومنی بفروشن ! که حتی همکاراتونم از این کاراتون شاکی بودن داخل گروه تلـــگرام
    ویرایش توسط Ringmoon : October 5th, 2020 در ساعت 09:36

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)