سلام
با این قسمت حرفتون که گفتید شرکت های خارجی هم اینطور هست موافق نیستم چون به شخصه از سایت های خارجی زیاد خرید کردم همیشه یا همون اول مدارک گرفتن و اکانتو فعال کردن یا کلا نگرفتن
منم مشکلم با اینکه مدارک میخوان نیست اصلا هم برام مهم نیست که هدفشون از اینکار چیه من حرفم اینه که یا باید همون اول میگرفتن یا کلا نمیگرفتن یا اگر هم وسط کار سرویسو کنسل کردن باید بقیه پولو برگشت میزدند اینکه نه پول پس بدن نه حتی سرویس جایگزین که وریفای نمیخواد بدن کاره منطقی نیست
- - - Updated - - -
این موردی که شما گفتید احتمالا شما اکانتتون مشکوک بوده حتی اگه فرض بر این بزاریم که اصلا بدون هیچ دلیلی هم از شما مدارک خواسته namecheap بازم مشکلی نیست چون این یک شرکت قدیمی ، بزرگ و قابل اعتماده
اما ایکس هاستینگ نه شرکت هست نه معتبر در حدی که بشه مدارک بهشون داد نه قدیمی اگر غیر این بود مجبور نبودن با این کلک ها مشتری بگیرن که آخرش اینطوری بشه
- - - Updated - - -
قسمت اول صحبت هاتونو در جواب دوستان بالاتر توضیح دادم اما در مورد اینکه شرط کرده بودم باهاشون یا نه واقعیتش نه ! چون اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه اما مثل اینکه تو ایران کلا باید همه چیزو همون اول شرط کنی باهاشون چون خیلی از شرکت های بزرگ ایران حتی بعد از خرید سرور مدارک نمیگیرن منم بار اولم نبود که تا الان بالای صد ها بار سرور مجازی ایران گرفتم و هیچ موقع هیچ کسی همچین کاری نکرده بود 90% مواقع که اصلا نیازی به مدارک نبود 10% هم خودشون همون اول میگفتن که مدارک میخواد و من هم سرویس تهیه نمیکردم فقط یکبار این اتفاق افتاد که اونم سریعا پولمو برگشت زدن نه مثل ایکس هاستینگ که کلا هدفش چیزه دیگه هست ایشون با تبلیغات مشتری فریب میده و در آخر سرویس ناقص بهش میده