نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
به نظرم ایشون کار بسیار خوبی کردن منم جای ایشون بودم اینکارو میکردم.
آپدیت قوانین یا به هر دلیلی احراز هویت های بعدی از وظایف یک سرویس دهنده هست
در شرکت های خارجی هم همینطور هست که هر زمان نیاز شد مشتری احراز هویت شود
در صورت عدم همکاری مشتری سرویس مسدود و هیچگونه پولی عودت نمیشه!
شما میتونستید همکاری کنید و احراز هویت کنید که قبول نکردید پس مشکل از سمت خودتون هست.
سلام
با این قسمت حرفتون که گفتید شرکت های خارجی هم اینطور هست موافق نیستم چون به شخصه از سایت های خارجی زیاد خرید کردم همیشه یا همون اول مدارک گرفتن و اکانتو فعال کردن یا کلا نگرفتن
منم مشکلم با اینکه مدارک میخوان نیست اصلا هم برام مهم نیست که هدفشون از اینکار چیه من حرفم اینه که یا باید همون اول میگرفتن یا کلا نمیگرفتن یا اگر هم وسط کار سرویسو کنسل کردن باید بقیه پولو برگشت میزدند اینکه نه پول پس بدن نه حتی سرویس جایگزین که وریفای نمیخواد بدن کاره منطقی نیست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ViiP3R نمایش پست ها
من کاری به مورد شما و این هاستینگ ندارم ٬ ولی این مورد توی سیستم هاستینگ های معتبر و خارجی هم هست ! یک نمونه که خود من تجربه اش رو داشتم سایت namecheap هست که بسیار معروف و قدیمی هم هست ٬ هیچ جا در قوانین اشون نزدن مدارک احراز هویت میخوان ولی بعد از ثبت ۲ دامنه و گذشت ۱ ماه سرویس های من رو که هم دامنه بود هم سرور از دسترس خارج کردند و حتی اکانت من رو هم ساسپند کردند و ایمیل اومد که باید احراز هویت شی و هم عکس پاسپورت رو ارسال کنید هم سلفی با پاسپورت و روش بنویسید For Namecheap و تاریخ روز هم بزنید. بعد از ااحراز هویت اکانت و سرویس ها همگی به حالت نرمال برگشت و الان هم حدود ۱ سال و نیم از این ماجرا گذشته و دیگه هم از من نه احراز هویتی خواستند ن ه چیزی.
کلا این موارد همه جا هست و به نظرم عادی هم هست .
این موردی که شما گفتید احتمالا شما اکانتتون مشکوک بوده حتی اگه فرض بر این بزاریم که اصلا بدون هیچ دلیلی هم از شما مدارک خواسته namecheap بازم مشکلی نیست چون این یک شرکت قدیمی ، بزرگ و قابل اعتماده
اما ایکس هاستینگ نه شرکت هست نه معتبر در حدی که بشه مدارک بهشون داد نه قدیمی اگر غیر این بود مجبور نبودن با این کلک ها مشتری بگیرن که آخرش اینطوری بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mashiat نمایش پست ها
عکسها رو دیدم و متن تیکت ها رو خوندم
به نظرم ایشون تازه داره به وظایف قانونیش عمل میکنه کاری که باید از ابتدا انجام میداد
انجام ندادن وظیفه قانونی در ابتدا حق قانونی رو مبنی بر انحام احراز هویت سلب نمیکنه و کار درست قانونی رو الان داره انجام میده

شما دارید قصاص قبل از جنایت میکنید میگید اگر از مدارکم سواستفاده کنه چی . خب همه همینو میتونن بگن و احراز هویت نکنن .
اگر ایشون در ابتدا از شما احراز هویت نخواسته و توی تیکت چیزی نگفته ایا تیکتی دارید که این رو شرط کرده باشید باهاشون که این هم در تیکتتون نبوده . در تیکت های اولیه در مورد چیزهای دیگه حرف زدید . حرف نزدن از احراز هویت دلیل بر نخواستنش در اینده نیست

من که نه ایشون رو میشناسم نه سایتشون رو اما شما اگر اینقدر مصر هستید احراز هویت ندید خب همون اول در تیکت اینو شرط میکردید . به صرف اینکه ایشون چیزی نگفته و شما هم چیزی نگفتید و مسکوت مونده فایده نداره . یا باید با شرط عدم احراز هویت خرید میکردید یا وقتی هیچ حرفی نشده فروشنده میتونه در هر زمان قانون احراز هویت رو درخواست کنه
قسمت اول صحبت هاتونو در جواب دوستان بالاتر توضیح دادم اما در مورد اینکه شرط کرده بودم باهاشون یا نه واقعیتش نه ! چون اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه اما مثل اینکه تو ایران کلا باید همه چیزو همون اول شرط کنی باهاشون چون خیلی از شرکت های بزرگ ایران حتی بعد از خرید سرور مدارک نمیگیرن منم بار اولم نبود که تا الان بالای صد ها بار سرور مجازی ایران گرفتم و هیچ موقع هیچ کسی همچین کاری نکرده بود 90% مواقع که اصلا نیازی به مدارک نبود 10% هم خودشون همون اول میگفتن که مدارک میخواد و من هم سرویس تهیه نمیکردم فقط یکبار این اتفاق افتاد که اونم سریعا پولمو برگشت زدن نه مثل ایکس هاستینگ که کلا هدفش چیزه دیگه هست ایشون با تبلیغات مشتری فریب میده و در آخر سرویس ناقص بهش میده