شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
اگر اورسل فعال باشد:
با فعال شدن اورسل تعداد اکانت قابل ساخت محدود میشود ولی حجم اکانت های قابل ساخت محدودیت ندارد در این حالت (برای هاست 10 گیگ) فقط می تونید 20 اکانت بسازید (محدودیت تعداد اکانت در سرویس 10 گیگ نمایندگی لینوکس طلاهاست در حالت اوورسل 20 عدد است). برای مثال 20 هاست 1 مگابایتی، یا 20 هاست 100 مگابایتی، یا 20 هاست 1 گیگابایتی یا 20 هاست 100 گیگابایتی و ...
در این حالت حجم کل اکانت های ساخته شده مطرح نیست و فقط محدودیت تعداد اکانت (20 عدد) دارید. همچنین با توجه به اینکه ریسلر شما 10 گیگابایتی است، مجموع فایل های آپلود شده توسط کاربران (یعنی حجم استفاده شده واقعی) شما نمی تواند از 10 گیگابایت بیشتر شود.
موردی که شما می خواهید عملا اصل مدیریت منابع و فضا را زیر سوال میبرد و به شخصه تجربه خوبی از زمانی که کاربر معمولی برخی شرکت ها بودم و اورسل داشتند، نداشتم.
برای همین شما باید مدیریت منابع خودتان را هم در نظر بگیرید اگر به دنبال سرویس خوب و با کیفیت هستید، وگرنه نمایندگی نامحدود با اورسل و بدون کیفیت می توانم به شما لینک دهم از جای دیگر که فکر میکنم به یک ماه نرسیده پشیمان شوید.
صد البته اگر پیدا کردید ما خوشحال میشویم که سرویس مورد نظر تان را پیدا کردید، اما من و همکاران صرفا جهت راهنمایی شما موارد را عرض میکنیم.
اگر مایل بودید ما هم سرویس نمایندگی ایران با شرایط اعلامی داریم، که البته روی هزینه سالانه تان میتوانیم تخفیف ویژه قائل شویم با توجه به بودجه تان.
محدودیت در ساخت اکانت نداریم و شما ۲۴ گیگابایت فضا دارید و هر تعداد اکانت که خواستید بسازید.
https://support.rashn.net/cart.php?gid=3
اگر مایل بودید به واحد فروش پیام ارسال کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)