نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: افزایش قیمت سرور مجازی ایران

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

پیش فرض پاسخ : افزایش قیمت سرور مجازی ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط Roka نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    آیا اتفاق خاصی افتاده ؟
    دلار گرون شده درست ، سرور مجازی ایران باید تقریباً 3 برابر شه ؟؟؟؟

من چند ماه پیش یه تاپیک زدم گفتم یه سرور مجازی ارزون می خوام واسه نصب bigbluebutton ، یه نفر یه قیمتی پیشنهاد داد ، اصلاً هم نگفت واسه ماه اول هست
    ماه دوم یه مبلغ اضاف شد ، چون حدس میزدم احتمالاً کارشون اینه درجا تیکت زدم اعتراض کردم ولی گفتن هزینه زیر ساخت اضاف شده و فلان ، در صورتی که اینها سرور جدید نخریدن که و همون سرور قبلی بوده ! هزینه تمدید هم که اضاف نشده براشون ولی گفتم از 100 بشه 120 ت مشکلی نیست و گفتن امسال حداکثر میشه 150 ت ، حالا ماه سوم یه تیکت فرستادن که هزینه آی پی از طرف زیر ساخت 360 درصد گرون شده و سرور شما از 100 ت میشه 270 ت !

آیا واقعیت داره ؟؟؟ چون از چند شرکت سرور مجازی دارم ، هیچ کدوم چنین حرفی نزدن
    اسم شرکت رو بنا به دلایل معلوم فعلاً نمیگم

- - - Updated - - -

اسکرین تیکتشون که کلمات جابجا نشه
    service1.jpg

- - - Updated - - -

تیکت های ماه پیش
    service 3.jpgservice 2.jpg
    درود
    دوست خوبم من نه قصد توهین دارم و نه چیزی فقط یک چیزی خدمتتون عرض میکنم دوستانه .البته به نظرم گویش شما صحیح نبوده که همکاران حق را به فروشنده داده اند.
    شما یا در ایران زندگی نمیکنید یا اینکه هزینه های زندگی خودتون پرداخت نمیکنید که از تورمی که پیش آمده خبر ندارید.
    در این چند ماهه اخیر هزینه ها به شدت افزایش یافته (هزینه نیرو انسانی ، هزینه آی پی ، هزینه سخت افزار،هزینه اجاره ملک شرکت و ....)
    شما یک حساب ساده کنید کاری به چیزی نداشته باشید به صنفی که هاستینگ هستند .
    کارگر که داره کار میکنه روز مزد چه مقدار حقوقشون بیشتر شده ؟
    شما الان اگر بخچالتون بسوزه میتونید به قیمت قبل بخرید همون یخچالی که دارید ؟
    این سوالات جواب بدین همه مشکلاتتون حل میشه .

البته به شما هم حق میدم 125 درصد افزایش قیمت یک مقدار زیاد هست (به گفته شما از 120 هزار تومن به 270 هزار تومان) و فکر میکنم فروشنده شما باید یک تجدید نظری در سرویس هاشون داشته باشند.
    افزایش قیمت 30 تا 80 درصد در افزایش نرخ ارزی که پیش آمده منطقی هست.
    درمورد افزایش قیمت سخت افزاز هم که دوستان عرض کردند دلار که از 3 هزار تومان نشده 23 هزار تومن
    دلار از 16 تومن رسیده به 23 هزار تومان اینو باید محاسبه کنید نه از دلار 3 هزار تومانی نهایت سخت افزاز نسبت به قبل از عید 100 درصد رشد داشته نهایتا
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

پیش فرض پاسخ : افزایش قیمت سرور مجازی ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    درود
    دوست خوبم من نه قصد توهین دارم و نه چیزی فقط یک چیزی خدمتتون عرض میکنم دوستانه .البته به نظرم گویش شما صحیح نبوده که همکاران حق را به فروشنده داده اند.
    شما یا در ایران زندگی نمیکنید یا اینکه هزینه های زندگی خودتون پرداخت نمیکنید که از تورمی که پیش آمده خبر ندارید.
    در این چند ماهه اخیر هزینه ها به شدت افزایش یافته (هزینه نیرو انسانی ، هزینه آی پی ، هزینه سخت افزار،هزینه اجاره ملک شرکت و ....)
    شما یک حساب ساده کنید کاری به چیزی نداشته باشید به صنفی که هاستینگ هستند .
    کارگر که داره کار میکنه روز مزد چه مقدار حقوقشون بیشتر شده ؟
    شما الان اگر بخچالتون بسوزه میتونید به قیمت قبل بخرید همون یخچالی که دارید ؟
    این سوالات جواب بدین همه مشکلاتتون حل میشه .

البته به شما هم حق میدم 125 درصد افزایش قیمت یک مقدار زیاد هست (به گفته شما از 120 هزار تومن به 270 هزار تومان) و فکر میکنم فروشنده شما باید یک تجدید نظری در سرویس هاشون داشته باشند.
    افزایش قیمت 30 تا 80 درصد در افزایش نرخ ارزی که پیش آمده منطقی هست.
    درمورد افزایش قیمت سخت افزاز هم که دوستان عرض کردند دلار که از 3 هزار تومان نشده 23 هزار تومن
    دلار از 16 تومن رسیده به 23 هزار تومان اینو باید محاسبه کنید نه از دلار 3 هزار تومانی نهایت سخت افزاز نسبت به قبل از عید 100 درصد رشد داشته نهایتا
    سلام .

در خصوص بخش پایانی صحبت هاتون اتفاقا برخی از سرویس دهندگان با توجه به اینکه منابع سخت افزاری از قبل داشتند و البته احساس می کردند که اوضاع بهتر می شود ! اتفاقا از همان زمان 3200 تغییر قیمت نداشتند .

که در همین سایت خیلی اعتراض شد و توصیه شد که افزایش قیمت بدهید ولی به قول دوستمان فکر کردند با افزایش کاربر با قیمت پایین موفق ترند .

ولی الان برای مثال یک هارد سوزانده اند و هارد هم دیگر موجود ندارند الان که یک هارد خریداری کرده اند مجبورند 100 و 200 درصد افزایش قیمت بدهند .

صحبت شما در خصوص نحوه عملکرد غیر صحیح سرویس دهنده درست هست .

ولی در خصوص افزایش دلار از 3 به 23 اتفاقا برای برخی که در خیال خوش بودند همین اتفاق افتاد .
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)