سلام
چیزی که من امروز دیدم، شما در چند تاپیک در مورد ثبت دامنه سوالاتی پرسیدین و گویا هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتید.
چند تا واقعیت جلوی روی شماست.
همه رجیسترارهای خارجی، همواره 1% احتمال اینکه سرمایه گذار امریکایی بگیرند و ایران را تحریم کنند وجود دارد ( در خصوص جوکر )
TuCows هم که کلا سمت و طرفش نرید ( کانادایی امریکایی ) بهرحال آدرس غیر ایران هست و مگر واسطه های قدیمی و معتبرشون بتونند با آدرس اصلی ایران ثبت کنند.
اما از همه چیز که بگذریم، اینقدر هم سخت گیری نیاز نیست.
صرف اینکه شما دسترسی به پنل دامنه داشته باشید، حال با هر آدرسی ( غیر از ایران ) مشکلی نیست.
در حال حاضر جوکر با ایران مشکلی نداره و اگر احتیاط دارید که آدرس و ... مشخصات واقعی ایرانی خودتون رو بگذارید، موردی نداره.
مهمترین چیز تو ثبت دامین، داشتن دسترسی به پنل و در اولویت دوم ایمیل ! اولویتهای بعدی آدرس و ... هست که آنهم در مواقعی خاص شاااااید از شما مدارکی دال بر واقعی بودن آدرس مشخصات ثبتی دامین بخواهند! ( تجربه شخصی من تو این 14 15 سال چنین چیزی ندیدم و مشکلی هم نداشتیم از بابت دامین )
در ثانی، همه یک هزینه اضافه بر سازمان هم میکنند و Privacy Protection هم میگیرند که مشخصات ثبت دامنه مشخص نباشه، دلیل اصرار شما بر واقعی زدن آدرس چی هست؟
پیشنهاد میکنم در همین انجمن درخواست آفر بدید و دامنه خودتون رو ثبت کنید.
واقعا اینهمه سخت گیری نیاز نیست.
یکسری فرضیه های محال هست تو مبحث تحریم ( نهایتا یک هزارم درصد اتفاقی مثل موردی که برای farsnews.com پیش اومد میفته )
نگرانی نداشته باشید، چه بسا اینکه شرکت Resello هم وقتی ایران رو تحریم کرد، تا زمان انقضاء دامین هیچ پنلی رو مسدود نکرد و همه تونستن انتقال بدن به جوکر و وب ورکز و domainnameapi و امثالهم.
خودتون رو تو مضیقه نگذارید.
موفق باشید.