نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: گزارش سایت پاپفا و درخواست کمک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : گزارش سایت پاپفا و درخواست کمک

نقل قول نوشته اصلی توسط pouryamb نمایش پست ها
    سلام
    برعکس نظر دوستمون در مورد وکلا، بنده بهتون پیشنهاد می کنم تا جایی که می تونید افراد بیشتری رو با خودتون همراه کنید و یک وکیل با تجربه در این زمینه بگیرید. شک نکنید به نتیجه می رسید. در چنین مواردی قضات نمیان بدون تحقیق و بررسی رای بدن و با ارائه ادله و اسناد (توسط وکیل کار درست) کامل می تونید به نتیجه برسید و هم حساب متخلف رو برسید و هم جبران خسارت کنید.
    من عموم دوست عزیز وکیله و کامل میدونم چه اشفته بازاریه کارهای حقوقی و کیفری به چشمه دیدم چه کسایی قبول میشن و البته بماند مهندسایی که عرضه پیشرفت تو کارشونو ندارن فکر میکنن برن اور یه چی گیرشون میاد .... وکلا 90درصد بیسوادن و سهمیه ای بخصوص مال قوه قضاییش که اکثرن نورچشمی و سهمیه ایاس مال کانونم بدتر سهمیه ایا راحتتر قبول میشن چون رقابت بینشون ضعیفه و درصداشون کم خیلی دنبال پولن و میگن ما میتونیم همه کار کنیم ولی درنهایت شما باید به کارشناس رشوه بدی و قاضی و دوستان تا شاید رای بگیری و ذی حق بشی اینجا ایرانه اون مهندسایه بیسوادم که میرن حقوق اونا بیسوادتر اگه شما دنبال پولین تو ایران فقط فقط رشته پزشکی پولسازترین رشته تحصیلی هست مگه بری سرمایه داشته باشی کار تجارت و کارگاه تولیدی و کارخونه و دسته اخر نمایندگی مجلس و تولید و فروش مشروب و مواد و.....
    پ ن پ : عوض دوندگی و خرج خدمات قضایی و وکیلو.......یه بارکی میدم یه هکر اون هزینه رو یا خودم سرور و میبندم سرورارشونو زیردیداس تا اون پولی که خوردنو بدن هی ارتقا سرویسشون و.....
    ویرایش توسط gglok : June 20th, 2020 در ساعت 00:07

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)