با سلام
بنده اعتقاد دارم پول پاپ آپ خوردن نداره، چون نت کاربرانی که میان سایتت بدون اینکه اون بدبختها بخوان می د ز د ه! پلیس فتا هم یه بار چند سال قبل گفته بود پاپ آپ گذاشتن جرمه!
با سلام
بنده اعتقاد دارم پول پاپ آپ خوردن نداره، چون نت کاربرانی که میان سایتت بدون اینکه اون بدبختها بخوان می د ز د ه! پلیس فتا هم یه بار چند سال قبل گفته بود پاپ آپ گذاشتن جرمه!
ویرایش توسط Marshall : March 25th, 2020 در ساعت 18:49
شدیدا نظرم اینه که شما سایت نداشتی تا الان که بدونی خرج سایت و جونی که برای یه سایت کنده میشه چقدر هست و تبلیغی که گذاشته میشه چقدر ازش درمیاد
بنابر این بهتر هست نظر ندید
پاپفا رو یک سال کار میکردم بعد از کاهش قیمت و آمارشون دیگه کار نکردم باهاشون . ولی تا زمانی که کار میکردم باهاشون بهترین بودن از همه جهات . شاید الان مشکلی براشون پیش اومده باشه ولی قبلا عالی بودن
اون زمانی که کلاس اول ابتدایی بودی من سایت داشتم، مگه فقط با پاپ آپ میشه کسب درآمد کرد؟! دهها روش دیگه برای پول درآوردن هست! چه بخواهید و چه نخواهید این پول حرومه و خوردن نداره، چون نت بدبخت بیچاره ها رو می خوری که این سایتها واسش بخاطرش دو ریال کف دستت بذارن و اینم آخر و عاقبتش!
شما مجاز هستید جفتش رو انجام بدید!
https://www.asriran.com/fa/news/3512...A7%D8%B3%D8%AA
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا با اشاره به اطلاعرسانی این پلیس تخصصی در خصوص پاپآپ، کلیک د ز د ی و ایمیلهای ناخواسته در سالهای گذشته گفت: به کاربران فضای مجازی توصیه میکنیم همکاری خود با گردانندگان سایتهای کلیک د ز د ی، پاپآپ و ایمیلهای ناخواسته را قطع کنند، چرا که در صورت کلاهبرداری، سرقت آنلاین و دیگر موارد مجرمانه آنها نیز مسئول هستند.
ویرایش توسط Marshall : April 3rd, 2020 در ساعت 03:17
خدا را شکر درست و حسابی هم تربیت نشدی (این از خواص اینکه یاد گرفتی با اینکارها بزرگ بشی) د ز دی کردن فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست! اگه دقت کنی نوشته کلیک + د ز د ی
اگه کلیک رو حذف کنی شما داری با صفتی که بهش چسبیده خرج این و اون رو میدی!
من مثل شما نه کیک خوردم نه ساندیس فقط یادم گرفتم مثل شما با د ز د ی کردن از این اون امرار معاش نکنم
دهنت بوی یه جای آشنا رو میده!
هنوز هم مثل لقمان میشه از بی ادبان و امثال شما ادب یاد گرفت! امثال شما تمومی ندارن و هنوز نسلتون منقرض نشده!!!
ویرایش توسط Marshall : April 3rd, 2020 در ساعت 14:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)