نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: چرا رتبه الکسا برای خیلی ها ملاک شده؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : چرا رتبه الکسا برای خیلی ها ملاک شده؟

بیشترین دلیل اهمیت به آلکسا اینه که بر اساس بازدید عمل میکنه حالا بماند با پول میشه رتبه رو کشید پایین. ولی بخوای هم کسب درآمد کنی، رقمی که بابت تبلیغاتت میدن، در صورتی که رتبه بهتری داشته باشی پول بهتری هم میتونی بگیری.
    بخصوص سایتای غیرمجاز که فی ل تر میشن این مشکل رو دارن، بازدید واقعی دارن چون سمت خرید آی پی نمیرن، ولی یه سری سایت درِ پیت که فی لت ر نمیشن با انجام اینکار کلی تبلیغ گرون میدن ب ملت.
    خیلیام با پایین کشیدن رتبه سایت رو به قیمت میفروشن.
    یعنی خودم برام پیش اومده بازدید واقعی از گوگل آنالیز ارائه کردم، یارو میگه چرا آلکسات اینقد بالاس پس :|

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : چرا رتبه الکسا برای خیلی ها ملاک شده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_gh نمایش پست ها
    بیشترین دلیل اهمیت به آلکسا اینه که بر اساس بازدید عمل میکنه حالا بماند با پول میشه رتبه رو کشید پایین. ولی بخوای هم کسب درآمد کنی، رقمی که بابت تبلیغاتت میدن، در صورتی که رتبه بهتری داشته باشی پول بهتری هم میتونی بگیری.
    بخصوص سایتای غیرمجاز که فی ل تر میشن این مشکل رو دارن، بازدید واقعی دارن چون سمت خرید آی پی نمیرن، ولی یه سری سایت درِ پیت که فی لت ر نمیشن با انجام اینکار کلی تبلیغ گرون میدن ب ملت.
    خیلیام با پایین کشیدن رتبه سایت رو به قیمت میفروشن.
    یعنی خودم برام پیش اومده بازدید واقعی از گوگل آنالیز ارائه کردم، یارو میگه چرا آلکسات اینقد بالاس پس :|
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم ما از تویتر و فیسبوک بیشترین ورودی داریم مشتری میگه چرا الکسا زیاد هست در صورتی که واقعا میشه با پول رتبه کسب کرد اما مردم ایران فقط چشمشون الکسا رو گرفته
    تبلیغات رایگان
    nabtabligh.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع