طی صحبت هیچ دسترسی هم نمیدن نمیدونم انتظار چجور درست شدن رو دارن ( صرفا جهت اطلاع بقیه دوستان )
طی صحبت هیچ دسترسی هم نمیدن نمیدونم انتظار چجور درست شدن رو دارن ( صرفا جهت اطلاع بقیه دوستان )
مرجع دانلود فیلم های آموزشی مرتبط با کامپیوتر (برنامه نویسی , فتوشاپ ... ) - قالب و افزونه های وردپرس , سورس اندروید ...
با پشتیبانی 24 ساعته | آیدی تلگرام :@SocialPoshtibani
احتراما قالب به صورت فایل اصلی که از راستچین دانلود شده بود در اختیار شما قرار گرفته شد در حالی که پلاگین ها هم باید طبق درخواستی که در پست اول دادیم ویرایش بشن ولی شما قالب رو به دلیل حجم بالا بودن نپذیرفتین !
پ.ن: طبق بیان خودتون دسترسی نیاز نیست و قالب کفایت میکنه ( اسکرین شات در ضمیمه شد )
موفق و سربلند باشید
بنده کل قالب رو همراه با بسته نصبی و ورژن 5 php و php 7 اینا به صورت یک جا نیاز ندارم ولی دلیلی نمیبینم 400 مگابایت حجم رو بخاطر یه فایل 10 مگابایتی تلف کنم = بله فقط عرض کردم قالب ( قالب 400 مگابایت نمیشه ) گفتم از داخل پوشه theme قالب رو zip کنید ارسال کنید که اینم انجام ندادید
ملت مسخره شما نیستن وقتشون رو هدر کنن شاید بنده همون لحظه 2 تا مشتری دیگه داشتم و کارشون حل میشد
مرجع دانلود فیلم های آموزشی مرتبط با کامپیوتر (برنامه نویسی , فتوشاپ ... ) - قالب و افزونه های وردپرس , سورس اندروید ...
با پشتیبانی 24 ساعته | آیدی تلگرام :@SocialPoshtibani
جناب وقتی کل قالب رو دانلود کردین که میدونین داخلش چی هستش ("کل قالب رو همراه با بسته نصبی و ورژن 5 php و php 7") چرا کار مارو انجام ندادین ؟
ما هم مسخره شما نیستیم که بگین انجام میدیم ولی بعد از دادن لینک و دانلود قالب بفرمایید که فقط قالب نیازه در صورتی که باید پلاگین ها هم ادیت بشن !!!
انجمن جای این حرفا نیستش ! اسپم نفرمایید . سوال و یا مشکلی دارید در تلگرام در خدمتیم پیام بدین حلش کنیم تا سوء تفاهم نشه !
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)